ΚΡΗΤΗ

Kρήτη: Αδιανόητη κτηνωδία! Αφαίρεσαν τα μάτια σκύλου – Σκληρές εικόνες!

Νέα απίστευτη κτηνωδία αποκαλύφθηκε το πρωί στην περιοχή του Γαζίου στο Ηράκλειο,  όπου εντοπίστηκε κατακρεουργημένο ένα νεαρό κυνηγόσκυλο. Το ζωάκι μεταφέρθηκε στο κτηνιατρείο του κ. Γιώργου Πιπεράκη όπου όσοι το είδαν έμεινα συγκλονισμένοι. Ο δράστης του έβγαλε και τα δύο μάτια με φρικτό τρόπο.

Συγκεκριμένα όπως εκτιμάται το άτυχο σκυλάκι έχει χτυπηθεί με τέμνον όργανο (μαχαίρι) και στα δυο μάτια. Στο λαιμό του ήταν περασμένο ασφυκτικά σχοινί με το οποίο πιθανότατα ο δράστης το ακινητοποίησε πριν το χτυπήσει.

Οι κόχες του είχαν καλυφθεί από σκουλήκια καθώς εκτιμάται ότι χτυπήθηκε 24-36 ώρες πριν βρεθεί.

Η φρικαλέα πράξη έχει προκαλέσει σοκ καθώς ο τρόπος με τον οποίο κακοποιήθηκε το άτυχο σκυλί, παραπέμπει σε άτομο ψυχικά διαταραγμένο και άκρως επικίνδυνο.

Ο ένας οφθαλμός έχει καταστραφεί ενώ για το δεύτερο που εντοπίστηκε στη διάρκεια της χειρουργικής επέμβασης μέσα στην κόχη, γίνεται προσπάθεια να διατηρηθεί, με την ελπίδα ότι ίσως όταν υποχωρήσουν τα οιδήματα, το άτυχο σκυλάκι να μπορεί έστω να διακρίνει σκιές.

Από την πρώτη στιγμή ενημερώθηκαν οι αστυνομικές αρχές που προσπαθούν να ρίξουν φως στην πρωτοφανή υπόθεση με προσεκτικό και μεθοδικό τρόπο.

Το άτυχο σκυλάκι, ένα αρσενικό κυνηγόσκυλο περίπου 7 μηνών εντοπίστηκε στην περιοχή του Γαζίου, στον παράδρομο της Εθνικής οδού, στην οδό Κωνσταντινουπόλεων.

«Έχουν ενημερωθεί όλοι οι εθελοντές στην περιοχή και αν χρειαστεί θα ψάξουμε πόρτα – πόρτα για να βρούμε αν κάποιος το είχε δει τις προηγούμενες ημέρες ή παρατήρησε οτιδήποτε που να συνδέεται με την υπόθεση», αναφέρει η Αρμόδια Αντιδήμαρχος Μαλεβιζίου κ. Χρύσα Λυρώνη. «Οι αστυνομικές αρχές προσπαθούν να  εντοπίσουν το σημείο όπου έγινε το περιστατικό και θα βοηθήσουμε όλοι όσο μπορούμε», όπως αναφέρει συγκλονισμένη η κ. Λυρώνη.

ΠΗΓΗ: neakriti.gr

#pgnewsΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ