ΔΙΕΘΝΗ

Κόλλησε κορωνοϊό ενώ βρισκόταν σε απομόνωση για 3 εβδομάδες – Το μόνο που έκανε ήταν να παραλάβει delivery από το σούπερ μάρκετ

Μια γυναίκα που βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται σε αυτοαπομόνωση για 3 εβδομάδες, πιστεύει πως κόλλησε τον ιό από μια τσάντα με προϊόντα σούπερ μάρκετ που παραδόθηκαν στην πόρτα του σπιτιού της.

Η Ρέιτσελ Μπρουμέρτ, βρισκόταν σε απομόνωση στο σπίτι της στο Σάρλοτ της Βόρειας Καρολίνας, καθώς πάσχει από μια αυτοάνοση διαταραχή που την καθιστά ευάλωτη στον κορωνοϊό. Εξαιτίας του προβλήματος υγείας της, η Μπρουμέρτ κράτησε αποστάσεις ασφαλείας από τους άλλους γύρω της, ως μέτρο προφύλαξης, συμπεριλαμβανομένου και του συζύγου της που ζει σε ξεχωριστό δωμάτιο.

Πιστεύει πως κόλλησε κορωνοϊό από τη γυναίκα που έκανε το ντελίβερι

Ωστόσο, παρά τα μέτρα αυτά, βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό την περασμένη Πέμπτη, αφού άρχισε να παρατηρεί κάποια συμπτώματα. Και η Μπρουμέρτ πιστεύει ότι μπορεί να κόλλησε από μια γυναίκα που άφησε τα ψώνια από το σούπερ μάρκετ στο κατώφλι της πόρτας της, ενώ η ίδια είναι σε απομόνωση.

Μέχρι και ο σύζυγός της μένει σε χωριστό δωμάτιο για να μην την κολλήσει κάτι
Όπως δήλωσε στο δίκτυο WCNC, δεν σκέφτηκε να φορέσει γάντια όταν πήρε τις σακούλες από το σούπερ μάρκετ μέσα στο σπίτι της από την μπροστινή βεράντα. «Νόμιζα πραγματικά ότι έκανα τα πάντα σωστά. Δεν είχα σχεδόν καμία επαφή. Δεν την άγγιξα καθόλου την γυναίκα. Φοβάμαι πάρα πολύ. Είμαι πιο άρρωστη από ποτέ και φοβάμαι περισσότερο από ποτέ. Από όσα ακούω για τους αναπνευστήρες, είναι τρομακτικό. Ελπίζω πραγματικά να μπορέσω να το περάσω στο σπίτι».

Φοβάται μην καταλήξει στο νοσοκομείο, λόγω της αυτοάνοσης πάθησής της
Η Μπρουμέρτ υποφέρει από πυρετό, βήχα, απώλεια όσφρησης, κόπωση, πονοκέφαλο και δυσκολία στην αναπνοή. Εκτός όμως από τη γυναίκα από το σούπερ μάρκετ, η Μπρουμέρτ είχε μόνο μια σύντομη επαφή με έναν φαρμακοποιό όταν είχε βγει από το σπίτι της πριν από 3 εβδομάδες. Και τώρα, ελπίζει πως η κατάστασή της δεν θα επιδεινωθεί, καθώς είναι «τρομοκρατημένη» αν καταλήξει σε νοσοκομείο λόγω της υποκείμενης κατάστασής της. «Είχα περάσει την γρίπη αλλά δεν είναι όπως τότε. Είναι ένα άλλο τέρας».

Η Βόρεια Καρολίνα έχει καταγράψει πάνω από 4.300 επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού και 89 θανάτους. Μέχρι στιγμής πάνω από 23.000 άνθρωποι έχουν χάσει την ζωή τους στις ΗΠΑ, μετά την προσβολή από κορωνοϊό και υπήρχαν πάνω από 586.000 κρούσματα.

Πηγή: iefimerida.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ