Δήμος Κισάμου

Κίσαμος: Ξεκίνησαν τα έργα οδικής ασφάλειας που εκτελούνται από την Περιφέρεια

Αυτοψία πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Κισάμου κ. Γιώργος Μυλωνάκης, συνοδευόμενος από στελέχη της δημοτικής αρχής, στις εργασίες που άρχισαν να εκτελούνται από την Περιφέρεια Κρήτης στον επαρχιακό άξονα Καστέλλι – Πλάτανος στα πλαίσια του έργου Βελτίωσης Οδικής Ασφάλειας το οποίο αφορά όλη την Κρήτη και έχει συνολικό προϋπολογισμό 34,5 εκ. ευρώ.
Οι παρεμβάσεις οδικής ασφάλειας στον δήμο Κισάμου που θα εκτελεστούν στους επόμενους μήνες, αφορούν συγκεκριμένα τμήματα κατά μήκος του δρόμου Κολένι – Κίσαμος (Παλαιά Εθνική Οδός) και των επαρχιακών οδών Τοπόλια προς Κεφάλι, Μύλοι – Στροβλές και Καστέλλι – Πλάτανος.

Το έργο εκτελείται υπό την επίβλεψη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κρήτης, και θα συνδυαστεί με τα έργα που έχει δημοπρατήσει και συμβασιοποιήσει η Περιφέρεια στους άξονες αυτούς, τα οποία θα ξεκινήσουν να εκτελούνται στο αμέσως επόμενο διάστημα, εξασφαλίζοντας μια ολοκληρωμένη βελτίωση και αποκατάσταση των δρόμων.

Ο κ. Μυλωνάκης, ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη και τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Νίκο Καλογερή για τα πολύ σημαντικά οδικά έργα που έχουν δρομολογηθεί στην Κίσαμο, ως αποτέλεσμα και της εξαιρετικής και πολυεπίπεδης συνεργασίας δήμου και Περιφέρειας Κρήτης.ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ