Δήμος Κισάμου ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κίσαμος: Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Σεπτεμβρίου

Tετάρτη 6 Σεπτεμβρίου

Μεγάλη Μουσική Βραδιά Κοινωνικής Αλληλεγγύης, με τον Ματθαίο Γιαννούλη στο κέντρο «Στημαδώρης» στο Καστέλλι. Μαζί του, ο Αντώνης Γαμπιεράκης  από την Πάτμο και την Κρήτη. Το πρόγραμμα θα περιέχει παλιά και νέα τραγούδια: νησιώτικα, κρητικά και λαϊκά, με όρεξη, κέφι και χορό, για ένα γλέντι που θα  μείνει αξέχαστο.

Εισιτήρια προπωλούνται, στη Κίσαμο: Αννουσάκειο Ίδρυμα, Ιερά Μητρόπολη Κισάμου & Σελίνου, Φαρμακείο Παντελή Κατάκη και στα Χανιά: Hondos Center.

Τιμή Εισιτηρίου: 10 ευρώ.

Πληροφορίες: Μερόπη Αποστολάκη, στο τηλ.: 28220 – 22.276 (εσωτ. 86)

Τα έσοδα θα διατεθούν υπέρ των αναγκών των δομών και των υπηρεσιών  κλειστής και ανοικτής περίθαλψης του Αννουσάκειου Ιδρύματος.

Διοργάνωση: Αννουσάκειο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων, Κέντρο Αποθεραπείας & Αποκατάστασης Κλειστής Νοσηλείας «Ο Άγιος Σπυρίδων» της Ιεράς Μητρόπολης Κισάμου και Σελίνου.

Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου

«Μουσικά Αντισώματα» (Ρεμπέτικη Καντάδα) στην Πολυρρήνεια Κισάμου με τη Χορωδία Παραδοσιακής Μουσικής της Ιεράς Μητρόπολης Κισάμου & Σελίνου.

Είσοδος: Ελεύθερη

Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου (9 μ.μ.)

«Μουσικά Αντισώματα» στην Πλατεία Τζανακάκη (Καστέλλι).

Η Μαίρη Αθανασίου με το συγκρότημά της θα εμφανιστεί σε Rock πρόγραμμα.

Είσοδος: Ελεύθερη.

Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου

«Λαφονήσιος Δρόμος». Ένα από τα σημαντικότερα αθλητικά δρώμενα της Επαρχίας Κισάμου.

Διοργάνωση: Μορφωτικός – Πολιτιστικός – Αθλητικός Σύλλογος Πλοκαμιανών, Ομάδα Δρομέων Κισάμου, με την υποστήριξη των Πολιτιστικών Συλλόγων της Δημοτικής Ενότητας Ιναχωρίου και της Ε.ΠΟ.Φ.Ε.Κ.

Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου (9-11 μ.μ.)

«VLATOS JAZZ». Απόστολος Λεβεντόπουλος  – Ακουστική κιθάρα και Live Looping. Γραμμένο κατά τη διάρκεια της καραντίνας του 2020, το «Songs for Acoustic Gutar» είναι μουσική για δύο κιθάρες, που κινείται ανάμεσα στη τζαζ, τα μπλουζ αλλά και τη μεσογειακή μουσική παράδοση. Ο συνθέτης και εκτελεστής του άλμπουμ Απόστολος Λεβεντόπουλος φιλοδοξεί να σας ταξιδέψει σε ένα λυρικό ταξίδι στους ήχους της φύσης και του δάσους ένα παιχνίδι ανάμεσα στην παύση και το ρυθμό, στη σιωπή και το στοχασμό.

Τιμή εισόδου: 10 ευρώ.

Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου (6 μ.μ.)

Ημερίδα για το Περιβάλλον με τίτλο «Προστασία Περιβάλλοντος Επαρχίας Κισάμου – Προκλήσεις και Προοπτικές», στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο Βουκολιών.

Διοργάνωση: Ένωση Πολιτιστικών Φορέων Επαρχίας Κισάμου (Ε.ΠΟ.Φ.Ε.Κ.), σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Κισάμου & Σελίνου, την Περιφέρεια Κρήτης και τους Δήμους Κισάμου και Πλατανιά.

Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου (9 μ.μ.)

«Μουσικά Αντισώματα» στην Πλατεία Τζανακάκη (Καστέλλι). Η Βάλια Αλεξίου θα εμφανιστεί με σχήμα πιάνο – φωνή.

Διοργάνωση: Δήμος Κισάμου.

Είσοδος: Ελεύθερη.

Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου (9-11 μ.μ.)

«VLATOS JAZZ». Μαρία Μανουσάκη, Μάρκος Ρενιέρης, Μιχάλης Λουφαρδάκης, Κυριάκος Σταυριανουδάκης.

Η αίσθηση από την Κίσαμο, Cretan Strings. Δείτε και ακούστε μερικά από τα σπουδαιότερα βιολιά της Δυτικής Κρήτης.

Τιμή εισόδου: 10 ευρώ.ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ