Δήμος Κισάμου

Κίσαμος: Την Δευτέρα 5η συνάντηση Ακαδημίας Γονέων

Τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου στις 6 μ.μ. στην αίθουσα του Δημαρχείου Κισσάμου θα πραγματοποιηθεί η 5η συνάντηση της Ακαδημίας Γονέων με θέμα συζήτησης “Ο ΜΥΘΟΣ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ”-  μια σύγχρονη ματιά σ έναν αλλοτινό μύθο.  Θα γίνει ανοιχτή συζήτηση για τον  ΕΡΩΤΑ, την ΑΓΑΠΗ,  το ΓΑΜΟ με αφορμή την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου. Τη συζήτηση συντονίζει η κ. Επιτροπάκη Μαρία Κοινωνική Λειτουργός του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων
και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Χανίων
σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ.

Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Κισσάμου υλοποιεί για 3η συνεχή χρονιά μηνιαίες διαδραστικές συναντήσειςΓονέων και Κηδεμόνων.

Οι συναντήσεις αυτέςπεριλαμβάνουν την ανάπτυξη παιδαγωγικών, ψυχολογικών και ιατρικών θεμάτων που αφορούν την παιδική και εφηβική ηλικία από ειδικούς επαγγελματίες επιστήμονες.

Για αυτή τη σχολική χρονιά θα υπάρξει και συνεργασία με τον  Ε΄ Κύκλο του Προγράμματος: “Από το Α έως το Ω : Μια Ακαδημία για γονείς”, με τη συνεργασία φορέων και του Εθνικού Καποδιστριακού Παν/ιου Αθηνών (ΕΚΠΑ), υπό την αιγίδα του Ευρωπαϊκού Προγράμματος SELMA. Το πρόγραμμα υλοποιείται σε 22 περιοχές της Ελλάδος.