Δήμος Κισάμου ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Κίσαμος: Συνεδριάζει την Τετάρτη το δημοτικό συμβούλιο

Συνεδριάζει την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου και ώρα 5.30 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων της Τοπικής Κοινότητας Δραπανιά, το δημοτικό συμβούλιο Κισάμου, με τα παρακάτω θέματα  ημερήσιας διάταξης:

1. Τροποποίηση – Συμπλήρωση της υπ.αρ.160/2023 Απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου και επικαιροποίηση του προυπολογισμού έτους 2024, σύμφωνα με την υπ.αρ.5/2024 Απόφασης της Δημοτικής Επιτροπής.

2. Τροποποίηση – Συμπλήρωση της υπ.αρ.161/2023 Απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου και επικαιροποίηση του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης έτους 2024.

3. Λήψη απόφασης για συμμετοχή στη Δημοτική Επιτροπή, των επικεφαλής παρατάξεων που δεν έχουν εκλέξει μέλος.

4. Θέση Δημοτικού Συμβουλίου Κισσάμου για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων για την ίδρυση μη Κρατικών Πανεπιστημίων στη Χώρα μας.

5. Θέση Δημοτικού Συμβουλίου Κισσάμου για το θέμα που αφορά τον πολιτικό γάμο και τεκνοθεσία-υιοθεσία ομόφυλων ανθρώπων και που πρόκειται να εισαχθεί σε νομοσχέδιο στη Βουλή των Αντιπροσώπων.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το 3ο, 4ο και 5ο θέμα εισάγονται από τον επικεφαλής της Μείζονος Παράταξης κ. Σταθάκη Θεόδωρο. Ειδικά για το 4ο και 5ο εισάγονται όπως το είχε προτείνει στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 24-1-2024.ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ