Δήμος Κισάμου

Κίσαμος: Συνεδρίασε η πενταμελής για τα αδέσποτα

Σήμερα συνεδρίασε επίσημα για πρώτη φορά -ανεπίσημα είχε ξανασυνεδριάσει-η 5μελής επιτροπή του Δήμου Κισάμου για τα αδέσποτα, παρουσία του Αντιδημάρχου Γ. Κελαϊδή που θα είναι ο πρόεδρος της 5μελούς.
Πήραμε ωραίες αποφάσεις για τα αδέσποτα μέσα σε κλίμα συνεργασίας Δήμου, φιλοζωικών, κτηνιάτρου, εθελοντών πολιτών, ενώ στο τέλος της συνάντησης συμμετείχε και ο Δήμαρχος Γ. Μυλωνάκης.

Ο Δήμος Κισάμου συνεχίζει μια γραμμή και πορεία φιλική και πολιτισμένη για τα ζώα και αυτό είναι κατά την γνώμη μου το πλέον σημαντικό και σπουδαίο κι από στειρώσεις κι από κυνοκομεια και από πολλά άλλα.

Με τόσους Δήμους ανά την Ελλάδα να προσπαθούν να εξαφανίσουν τα ζώα, να τα μαντρώσουν, να τα βγάλουν όλα επιθετικά, κάποιοι Δήμοι κάνουν πράξη το χιλιοειπωμένο στα λόγια “ο πολιτισμός μιας χώρας φαίνεται από την συμπεριφορά μας απέναντι στα ζώα”.

Για όσους δεν μπορούν να αντιληφθούν πόσο πολιτισμένο είναι να αντιμετωπίζει ο Δήμος τα αδέσποτα ζώα -μόνο σε αυτά έχει αρμοδιότητα για να προλάβω κάποιες ενστάσεις- ως συναισθανομενα όντα και όχι ως σκουπίδια, θα πω το “μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι.

ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΜΠΟΛΑΚΗ

Πρόεδρος της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας