Δήμος Κισάμου

Κίσαμος: Σεμινάρια πρώτων βοηθειών στον Πύργο από τον Ερυθρό Σταυρό

Με απόλυτη επιτυχία και με συμμετοχή πέρα από το αναμενόμενο (υπάρχει είδη λίστα αναμονής) πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο διάστημα τα σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών και αυτό του Ανανήπτη, στους φιλόξενους χώρους της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων του Αγίου Γεωργίου στον Πύργο Κισάμου.
Τα Σεμινάρια πραγματοποιήθηκαν από το Π. Τ. Κισσάμου του Ε. Ε. Σ. έπειτα από πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Πύργου Κισάμου “Η Δημιουργία “.
Έτσι 23 συμπολίτες μας παρακολούθησαν το 12ωρο σεμινάριο Α’ Βοηθειών, και 21 αυτό της Βασικής Υποστήριξης της Ζωής. Θερμές ευχαριστίες στον αιδ. Πρωτοπρεσβύτερο π. Αντώνιο Κουμή για την παραχώρηση της Αίθουσας ώστε να πραγματοποιηθούν τα Σεμινάρια, στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γυναικών Ενορίας Πυργου στο πρόσωπο της Πρόεδρο του κ. Τσικαλάκης για την άρτια Οργάνωση και την Φιλοξενία.
Τέλος τις μεγαλύτερες ευχαριστίες , αξίζουν , οι 44 συμπολίτες μας, οι οποίοι με ιδιαίτερο ζήλο και απόλυτη προσήλωση παρακολούθησαν εκπαιδεύτηκαν και πιστοποιήθηκαν στα πλεον επικαιροποιημένα πρώτοκολλα των Πρώτων Βοηθειών και της Βασικής Υποστήριξης της Ζωής. Εκπαιδεύσου, Μάθε Πρώτες Βοήθειες, και Σώσε μια Ανθρώπινη Ζωή!! Και στο επόμενο με το καλό!ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ