Δήμος Κισάμου

Κίσαμος: Ποιοι θα είναι οι νέοι αντιδήμαρχοι – Μια μεγάλη έκπληξη

Μετά την ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής Κισάμου (21-8-2019), σειρά παίρνει ο ορισμός των αντιδημάρχων από τον νέο δήμαρχο Κισάμου Γιώργο Μυλωνάκη, κάτι που αναμένεται να γίνει εντός των επόμενων ημερών, ίσως και κατά τη διάρκεια της πρώτης συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου την επόμενη Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου.

Ωστόσο, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι τέσσερις θέσεις των αντιδημάρχων φαίνεται να έχουν “κλειδώσει” και μάλιστα πρόκειται για πρόσωπα που δεν έχουν θητεύσει ξανά στη θέση αυτή.

Εκτός λοιπόν, συγκλονιστικού απρόοπτου οι νέοι αντιδήμαρχοι Κισάμου θα είναι -αλφαβητικά- οι:  Γιάννης Κελαϊδής, Σπύρος Μαυροδημητράκης, Γιώργος Χαχλάκης και Θεόφιλος Χριστουλάκης.

Αίσθηση προκαλεί το ότι ο Νεκτάριος Κουμάκης δεν βρίσκεται ανάμεσα στους νέους αντιδημάρχους καθώς διαθέτει πλούσια εμπειρία στη θέση αυτή (παλαιότερα ήταν αντιδήμαρχος τόσο στον Δήμο Κισάμου όσο και στον Δήμο Μηθύμνης).

Ωστόσο, η απουσία του κ. Κουμάκη από την τετράδα των νέων αντιδημάρχων οφείλεται στο γεγονός ότι από την επόμενη εβδομάδα θα αναλάβει καθήκοντα σε θέση εκτός Δήμου.

Φυσικά στον Δήμο Κισάμου θα προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες τους από τη θέση του δημοτικού συμβούλου.ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ