Δήμος Κισάμου

Κίσαμος: Μεγάλη προσέλευση εθελοντών στην αιμοδοσία (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ο Δήμος Κισάμου ενημερώνει ότι σήμερα Τετάρτη 8 Απριλίου, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η δράση Εθελοντικής Αιμοδοσίας του Δήμου Κισάμου, σε αίθουσα του 2ου Δημοτικού Σχολείου. Υπήρξε μεγάλη προσέλευση εθελοντών και συλλέχθηκαν συνολικά 52 φιάλες αίματος, για τον «Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Δήμου Κισάμου».

Στην ανακοίνωση αναφέρονται ακόμα τα εξής:

“Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά για την άμεση εξυπηρέτηση και άψογη συνεργασία που είχαμε, την Δ/ντρια Αρετή Σκορδυλάκη και την Προϊσταμένη Πετρουλάκη Ειρήνη της Ν.Υ. Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων, καθώς και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του τμήματος που κάλυψε την όλη διαδικασία, τον Επιμελητή Α’ Βιοπαθαλόγο κ. Βασίλη Κωνστανταράκη και τις νοσηλεύτριες Ελευθερία Χατζηϊωάννου και Αφροδίτη Πλατσιδάκη. Ευχαριστούμε επίσης, την Δ/ντρια του Κέντρου Υγείας Κισσάμου Μανωλίτσα Νικολακάκη , για την υποστήριξή της και την διάθεση ιατρικού προσωπικού, παρόλο που τελικά αυτό καλύφθηκε από το Γ.Ν.Χ.

Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ι.Μ. Κισάμου & Σελίνου κ.κ. Αμφιλόχιο Ανδρονικάκη για την παρουσία του και την έμπρακτη υποστήριξή του στη δράση μας, τον Δ/ντή του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μιχάλη Μπαντουβάκη για την ευγενική φιλοξενία και το τμήμα Σαμαρειτών του Ερυθρού Σταυρού Κισάμου για την υγειονομική κάλυψη και υποστήριξη.

Και τέλος, ευχαριστούμε θερμά όλους τους δημότες μας που πρόθυμα συμμετείχαν ως εθελοντές στην σημερινή Αιμοδοσία και συνέβαλλαν στην συλλογή του μεγάλου αριθμού φιαλών.

Θα προσπαθήσουμε να επαναληφθεί σύντομα αυτή η δράση, εφόσον δημότες μας, συνεχίζουν να δηλώνουν συμμετοχή για να δώσουν αίμα και να ενταχθούν στο Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών μας  (τηλ. επικοινωνίας 2822340200)