ΑΘΛΗΤΙΚΑ Δήμος Κισάμου

Κίσαμος: Κλείνουν οι αιτήσεις για τον Λαφονήσιο Δρόμο

Σας ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές για το Λαφονήσιο δρόμο που θα πραγματοποιηθεί στις 7 Αυγούστου κλείνουν την Τρίτη 3 Αυγούστου παρακαλούνται όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν μπορούν να εγγραφούν μόνο ηλεκτρονικά έως συμπληρωθεί ο αριθμός συμμετοχών, μέσα από την ιστοσελίδα του ΣΔΥΧ (https://sdyh.gr/ ). Μαζί με την ηλεκτρονική σας εγγραφή είναι υποχρεωτικό να αναφέρετε αν ενδιαφέρεστε για την δωρεάν μεταφορά σας και επιστροφή με λεωφορείο του ΚΤΕΛ (αναχώρηση από Χανιά στην οδό Αναγνώστου Γογονή – Παλαιά Ηλεκτρική, στις 13.30 ή από Κίσσαμο μπροστά από το Δημαρχείο  στις 14.30). Επιστροφή μετά το πέρας των εκδηλώσεων περίπου στις 21:15.

Κόστος εγγραφής: 6 Ευρώ για όλους τους αγώνες. Εξαιρούνται παιδιά ηλικίας έως 16 ετών και μέλη-αθλητές αθλητικών σωματείων. Το κόστος εγγραφής καταβάλλεται κατά την παραλαβή του υλικού των αγώνων.

Για λόγους ασφάλειας και καλύτερης οργάνωσης του Λαφονήσιου Δρόμου οι δρομείς θα μεταφερθούν στους χώρους εκκίνησης των αγώνων με λεωφορεία της Οργανωτικής Επιτροπής που θα αναχωρήσουν από το Λαφονήσιο  (πάνω στην άσφαλτο μπροστά από Μίνι Μάρκετ) στις 17:30.

Η συμμετοχή σας γίνεται αποκλειστικά με δική σας ευθύνη, καθώς πρέπει να έχετε πραγματοποιήσει απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις ώστε να έχει βεβαιωθεί ότι δεν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα υγείας.

Πληροφορίες:

Δήμο Κισάμου, κα Μαρακάκη Βίκυ τηλ: 28223-40200,

Πλοκαμάκη Μανόλη τηλ: 6973761676,

Αλογδιανάκη Γιώργο τηλ: 6972609521

Εκ του Δήμου