Δήμος Κισάμου

Κίσαμος: Καταδίωξη και σύλληψη οδηγού φορτηγού – Ένα ακόμη επεισόδιο στο σήριαλ της κατεδάφισης των Λυκείων

Κωμικοτραγικές καταστάσεις καταγράφονται στο κτιριακό συγκρότημα των Λυκείων Κισάμου στον Άγιο Αντώνιο που βρίσκεται στη φάση της κατεδάφισης, καθώς χθες υπήρξε καταγγελία ότι ο εργολάβος αφαιρεί περιουσιακά στοιχεία των σχολείων που δεν είχαν απομακρυνθεί πριν την κατεδάφιση.

Χθες Σάββατο εκτυλίχθηκαν πρωτοφανείς σκηνές, όταν έγινε αντιληπτό ότι ένα φορτηγό του εργολάβου που εκτελεί την κατεδάφιση έφυγε από το Καστέλλι προς τα Χανιά, φορτωμένο με ένα αναβατόριο των εργαστηρίων!!! Μετά την καταγγελία που έγινε στο Αστυνομικό Τμήνα Κισάμου ξεκίνησε η αναζήτηση του φορτηγού που εντοπίστηκε να κινείται στην περιοχή του Ταυρωνίτη. Το φορτηγό επέστρεψε στην Κίσαμο με συνοδεία περιπολικού, ενώ ο  οδηγός συνελήφθη και θα σχηματιστεί δικογραφία.

Όπως δήλωσε ο δήμαρχος Κισάμου, Γιώργος Μυλωνάκης: «Ο εργολάβος που κατεδαφίζει τα λύκεια δεν τηρεί τα συμφωνηθέντα. Πήρε ένα ανυψωτικό μηχάνημα που δεν είναι δικό του αλλά σχολική περιουσία γιατί ανήκει στα σχολεία που κατεδαφίζει. Επίσης φέρεται να έχει πάρει και άλλα πράγματα από τον χώρο που δεν του ανήκουν αλλά ανήκουν στο σχολείο, οπότε και εμείς προχωράμε σε όλες τις ενέργειες που απαιτούνται καθώς θα γίνει μήνυση.»ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ