Δήμος Κισάμου ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Kίσαμος: Ιερά Παράκληση στην Παναγία την «Γιάτρισσα»

«…Με περιμένει πολύς κόσμος εκεί να με προσκυνήσει και να τον γιατρέψω», σύμφωνα με αποκάλυψη της Παναγίας μας. «Μυστήριο αγάπης» ονόμασε ο σεβάσμιος σέ όλους μας Ιερομόναχος π. Αθανάσιος Σιμωνοπετρίτης, Υμνογράφος της Αγίας του Χριστού Μεγάλης Εκκλησίας, τήν έλευση της θαυματουργού αυτής Εικόνος εις την Ιερά Μητρόπολη μας.

Συγκινημένος καί ο ίδιος «μέ την θαυμαστήν επιλογήν της Παναγίας μας», έλαβε την ευλογημένη πρωτοβουλία όπως αποστείλλει εις την Ιερά Μητρόπολη Κισάμου και Σελίνου, Ιερό Παρακλητικό Κανόνα της Παναγίας της «Γιάτρισσας», τον οποίο διαμόρφωσε καταλλήλως.

Το εσπέρας της Δευτέρας, 8 Ιουλίου, και από ώρα 19.00μ.μ. έως 20.00μ.μ. στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, Κίσαμος, όπου και είναι τεθησαυρισμένη η Θαυματουργός Εικόνα της Παναγίας της «Γιάτρισσας».

Ο Σεβασμιότατος  Μητροπολίτης μας κ. Αμφιλόχιος θα τελέσει την Ιερά Παράκλησις Της, κατά την διάρκεια της οποίας θα μνημονεύσει όσα ονόματα, υπέρ υγείας, δωθούν, ενώπιον της Ιεράς και Θαυματουργού Εικόνος Της.

Επιπροσθέτως θα διανεμηθεί και ο Iερός Παρακλητικός Κανόνας Της, σε όσους επιθυμούν. Καλείται ο Θεοτοκόφιλος λαός του Θεού όπως μετέχει της Ιεράς Παρακλήσεως.ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ