Δήμος Κισάμου ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Kίσαμος: Εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. στον Δημιουργικό – Εξωραϊστικό Σύλλογο Πλατάνου “Η Ενότητα”

Το Δ.Σ του Δημιουργικού Εξωραϊστικού Συλλόγου Κατοίκων Πλατάνου “Η Ενότητα”, προσκαλεί τα μέλη του να παρευρεθούν στην ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ η οποία θα πραγματοποιηθεί στην έδρα του Συλλόγου (πλατεία) την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου και ώρα 7 μ.μ., με τα παρακάτω θέματα Ημερήσιας Διάταξης:

  1. Απολογισμός δράσης απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου.
  2. Οικονομικός απολογισμός.
  3. Προτάσεις και τοποθετήσεις μελών.
  4. Εκλογή εφορευτικής επιτροπής για την εκλογή νέου Δ.Σ και Ε.Ε.

Σε περίπτωση μη επιτεύξεως απαρτίας η Γ.Σ. θα επαναληφθεί την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου και ώρα 5 μ.μ. στην έδρα του Συλλόγου και θα ακολουθήσουν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ και Ε.Ε.

Ώρες διεξαγωγής των εκλογών: από 5 μ.μ έως 9 μ.μ.

Όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα θα πρέπει να προσέλθουν στην έδρα του Συλλόγου από τις 21 μέχρι τις 27 Οκτωβρίου από 7 μ.μ έως 8 μ.μ. ώστε να δηλώσουν την υποψηφιότητα τους.

Απευθυνόμαστε σε όλους τους συντοπίτες μας και ιδιαίτερα στους νέους που έχουν διάθεση για δουλειά να πλαισιώσουν το Δ.Σ όχι μόνο με την συμμετοχή στις δραστηριότητες μας αλλά και με την υποβολή υποψηφιότητας στις αρχαιρεσίες.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνηση επικοινωνήστε στα παρακάτω τηλέφωνα: Μαίρη Μανουσάκη (Πρόεδρος), 6938 739191 και Ανδρονίκη Γιαννενάκη (Γραμματέας), 6981 514274