Δήμος Κισάμου

Κίσαμος: Δράσεις εκπαίδευσης ενηλίκων Διά Βίου Μάθησης

Τη Δευτέρα 23 Μαΐου οι εκπαιδευόμενοι του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Κισάμου που ολοκλήρωσαν το τμήμα τηλεκπαίδευσης «Ελληνικό Αλφάβητο», μαζί με τους εκπαιδευόμενους του παραρτήματος Κισάμου του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Χανίων, είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στο αρχαιολογικό Μουσείο Κισάμου.

Η δράση οργανώθηκε με πρωτοβουλία της εκπαιδευτικού και υπεύθυνης του παραρτήματος του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Κισάμου κ. Ανδρομάχης Χουρδάκη σε συνεργασία  με το Κέντρο Κοινότητας και το Γραφείο Παιδείας του Δήμου Κισάμου, σε μια προσπάθεια  αλληλοεπίδρασης των συμμετεχόντων στα προγράμματα εκπαίδευσης ενηλίκων και γνωριμίας με την τοπική ιστορία.

Ευχαριστούμε θερμά την Εφορεία Αρχαιοτήτων Χανίων που επέτρεψε να υλοποιηθεί η επίσκεψη στο Μουσείο, απογευματινή ώρα, και ιδιαιτέρως τον κ. Γιώργο Μουντάκη και τον κ. Μιχάλη Θεοδωρογλάκη που εκτός ωραρίου φρόντισαν για το άνοιγμα του χώρου και μας υποδέχτηκαν. Τέλος, ευχαριστούμε θερμά τον αρχαιολόγο κ. Νεκτάριο Πατεράκη που προσφέρθηκε και ανέλαβε την ξενάγηση των εκπαιδευομένων στο χώρο.

Με αφορμή την πολύ ωραία συνάντηση των ενηλίκων εκπαιδευομένων σε αυτή την εκπαιδευτική δράση, υπενθυμίζουμε ότι οι εγγραφές για τους ενήλικες που επιθυμούν να συμμετέχουν στα Προγράμματα του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης και  στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Κισσάμου, συνεχίζονται καθ’όλη τη διάρκεια του έτους.

Γραφείο Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης

Δήμου Κισάμου                                                                               

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ