Δήμος Κισάμου

Κίσαμος: Δέσμευση της Περιφέρειας για χρηματοδότηση της ανάπλασης του αύλειου χώρου του Ειδικού Σχολείου

Συνάντηση μεταξύ του Δημάρχου Κισάμου κ. Μυλωνάκη, μελών της δημοτικής αρχής, εκπροσώπων της Νεολαίας Κισάμου και του Κισαμίτη υπεραθλητή Κώστα Βαρουχάκη έλαβε χώρα την προηγούμενη εβδομάδα για να συζητηθούν οι λεπτομέρειες που αφορούν στην νέα υπερπροσπάθεια – δράση που ετοιμάζει ο κ. Βαρουχάκης, ο οποίος ετοιμάζεται να διανύσει 1.130 χλμ αγωνισμάτων μέσα σε 148 ώρες σε έναν από τους δυσκολότερους αγώνες τριάθλου-ironman παγκοσμίως με σκοπό την προβολή και στήριξη του σχολείου της «καρδιάς» του, το Ειδικό Σχολείο στα Κουτουφιανά, αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά την ευαισθησία του στα παιδιά με ειδικές ικανότητες.

Η διαμόρφωση του αύλειου χώρου του Σχολείου, ο οποίος χρήζει βελτίωσης ώστε να γίνει η καθημερινότητα των μαθητών του σχολείου πιο εύκολη, ήταν και είναι προτεραιότητα για την Δημοτική Αρχή και για αυτό το λόγο έχουν ήδη δρομολογηθεί οι πρώτες ενέργειες για την ανάπλασή του από την άμισθη συνεργάτιδα του Δήμου, αρχιτέκτονα κ. Λαϊνάκη και οι οποίες επίσης συζητήθηκαν κατά την συνάντηση.
Ο Δήμαρχος κ. Μυλωνάκης σε τηλεφωνική συνομιλία που είχε με τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη επεδίωξε και έλαβε την δέσμευση της Περιφέρειας για την χρηματοδότηση αυτού του σημαντικού έργου.

Εκ του Δήμου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ