Δήμος Κισάμου

Kίσαμος: Αντιδήμαρχοι επισκέφθηκαν τους χώρους του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Στους χώρους των Σαμαρειτών του Περιφερειακού Τμήματος Κισάμου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού πραγματοποίησαν επίσκεψη οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Κισάμου κύριοι Χαχλάκης, Χριστουλάκης , Σταθόπουλος και Κελαϊδής και αφού ξεναγηθήκαν ακολούθησε μια ωραία συζήτηση για τις δράσεις που τρέχουν αυτήν την περίοδο στην περιοχή μας με συνεργασία του Δήμου Κισάμου και του Περιφερειακού μας Τμήματος, καθώς και κάποιες προτάσεις , για όσο το δυνατόν περιορισμό των επιπτώσεων της κρίσης που προκαλεί η πανδημία στην περιοχή μας.


Για ακόμα μια φορά τονίστηκε η ανάγκη της συνεργασίας και την σύμπραξης, σε επίπεδο φορέων , αλλά και η παρότρυνση προς τους πολίτες να ακολουθούν τις υποδείξεις της πολιτείας , ΜΕΝΟΝΤΑΣ στο σπίτι…
Οι αντιδήμαρχοι του Δήμου μας (και ο κ. Μαυροδημητράκης ο οποίος έλειπε λόγω υποχρεώσεων του δήμου από την συνάντηση), δώρισαν με δικά τους έξοδα και αυτό θα πρέπει να σημειωθεί, στο Περιφερειακό μας Τμήμα, Μ.Α.Π. (Μέσα Ατομικής Προστασίας) για τους Σαμαρείτες μας, υλικό που λόγο των πολλαπλών υποχρεώσεων μας, είναι ιδιαιτέρως απαραίτητο!!

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς!