Δήμος Κισάμου ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Κίσαμος: Ανακοίνωση για τα έντονα καιρικά φαινόμενα

Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για τις επόμενες δύο μέρες, ένα επερχόμενο κύμα κακοκαιρίας θα φέρει χαμηλές θερμοκρασίες, θυελλώδεις βοριάδες, κατά τόπους ισχυρό παγετό καθώς και κατά διαστήματα χιονοπτώσεις.

Ο Δήμος Κισάμου παρακαλεί τους δημότες του να ακολουθούν τις οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας για τα έντονα καιρικά φαινόμενα που αναμένεται να πλήξουν την περιοχή μας στις επόμενες μέρες. Ενδεικτικά, οι δημότες παρακαλούνται να αποφεύγουν κάθε περιττή μετακίνηση κατά τη διάρκεια των έντονων φαινομένων. Αν είναι απολύτως απαραίτητο να μετακινηθούν, να μεταβάλλουν το πρόγραμμα των μετακινήσεών τους ώστε να αποφεύγουν την αιχμή των καιρικών φαινομένων, ενώ αν πρόκειται να μετακινηθούν πεζοί, να ντύνονται με πολλά στρώματα από ελαφριά ρούχα και να φορούν κατάλληλα παπούτσια ώστε να αποφύγουν τραυματισμούς λόγω πιθανής ολισθηρότητας.

Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Κισάμου είναι σε αυξημένη ετοιμότητα και σε άμεση συνεργασία με τις κρατικές υπηρεσίες, ώστε πιθανά έκτακτα περιστατικά που προκύψουν να διαχειριστούν με ασφάλεια.

Σε περίπτωση που παραστεί ανάγκη, οι δημότες μπορούν να επικοινωνούν με τους υπεύθυνους της Πολιτικής Προστασίας του δήμου Κισσάμου στα τηλέφωνα :

2822 3 40309 (το οποίο θα λειτουργεί και με εκτροπή σε κινητό τηλέφωνο).

697 595 4278 (Βερυκάκης Κυριάκος)

695 554 4980 (Κουφογιαννάκης Ιωάννης)

Εκ του ΔήμουΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ