Δήμος Κισάμου

Κίσαμος: Ανακοίνωση διανομής τροφίμων

Ενημερώνουμε τους ωφελούμενους του προγράμματος «Έπισιτιστικής Συνδρομής», Κ.Ε.Α, (ΤΕΒΑ /FEAD), της Ιεράς Μητρόπολης Κισάμου & Σελίνου,  της Κοινωνικής Σύμπραξης της Περιφέρειας Κρήτης ότι η διανομή αγαθών βασικής υλικής και επισιτιστικής  συνδρομής (γάλα, φακές, φασόλια, ρύζι, ζάχαρη, παξιμάδια, ελαιόλαδο, αλεύρι, χαρτί υγείας, υγρό πιάτων, καθαριστικό υγρό γενικής χρήσης, παχύρρευστο διάλυμα χλωρίνης, οδοντόκρεμα), θα υλοποιηθεί την Δευτέρα 27 και Τρίτη 28 Μαρτίου (7 π.μ. – 12 μ.) στα γραφεία του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι Κισάμου», στον αύλειο χώρο του Αννουσάκειου Θεραπευτηρίου Κισάμου.

Για την παραλαβή τους, καλούνται οι ωφελούμενοι όπως επιδεικνύουν την αστυνομική τους ταυτότητα ή τον αριθμό μητρώου Α.Μ.Κ.Α.

Σε περίπτωση που δεν δύναται να προσέλθουν αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα μπορούν να παραληφθούν από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση, όπως επιτάσσει το πρόγραμμα.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα κάτωθι τηλέφωνα: 2822023717, 2822022276 (εσωτ.: 64).ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ