ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ήθελε να το διακόψει ο Λαόθ, ζήτησε να συνεχιστεί το ματς ο Παναθηναϊκός!

Την πάγια θέση του ότι τα παιχνίδια επιβάλλεται να κρίνονται στο γήπεδο και πουθενά αλλού έκανε σαφή ξανά ο Παναθηναϊκός, αυτή τη φορά κατά τη διάρκεια του Κυπέλλου Ελλάδος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αμέσως μετά τη ρίψη ενός μεγάλυ κομματιού… τσιμέντου (!) στον Αϊτόρ από θερμόαιμους οπαδούς του ΠΑΟΚ, ο ρέφερι Λαόθ πήρε μαζί του το αντικείμενο και αποχώρησε για τα αποδυτήρια, με σκοπό να διακόψει οριστικά το ματς υπέρ του «Τριφυλλιού».

Όμως, από την πλευρά τους, οι άνθρωποι των «πράσινων» επέμειναν ότι ο τελικός πρέπει να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί κανονικά, παρότι στην συγκεκριμένη χρονική φάση οι εξελίξεις ευνοούσαν την ομάδα.

Έτσι, εν τέλει ο Ισπανός διαιτητής ξαναβγήκε με τους παίκτες στον αγωνιστικό χώρο και η αναμέτρηση τελείωσε έτσι όπως επιτάσσει το ποδόσφαιρο, δηλαδή στο χορτάρι.

Ακόμη, με αυτόν τον τρόπο έγινε έκδηλη και η χαώδης διαφορά νοοτροπίας μεταξύ Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι πριν μερικά χρόνια, ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες διεκόπη στη Λεωφόρο εις βάρος των «πράσινων», επειδή ένα άδειο κουτάκι μπύρας βρήκε τον Βλάνταν Ίβιτς, ο οποίος στήνοντας ένα σόου άνευ προηγουμένου, αποχώρησε από το γήπεδο όντας καθισμένος σε… αναπηρικό καροτσάκι και με διχτάκι στο κεφάλι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ