Γεύση - Ψυχαγωγία

Η γη της ελιάς: Ο Στάθης βάζει τέλος και όλο το χωριό «παγώνει»!

Το κουτσομπολιό ότι ο Στάθης και η Ιουλία είναι και πάλι μαζί, αρχίζει να φουντώνει στο χωριό. Έτσι, ο Στάθης αποφασίζει να κάνει μια αιφνιδιαστική κίνηση προκειμένου να κλείσει τα στόματα.

Την ίδια ώρα, η Ευτυχία κρατά αποστάσεις ασφαλείας από τον Κουράκο, ενώ ο Λυκούργος κάνει μια τελευταία προσπάθεια να τον συμφιλιώσει με την Ιουλία, αγνοώντας όσα έχουν μεσολαβήσει.

Η Μαργαρίτα κάνει μια εκ βαθέων εξομολόγηση στον Γεράσιμο που τους φέρνει πιο κοντά, ενώ ο Αλέξης αρχίζει να αντιδρά με τη σχέση τους. Η Χάιδω νιώθει να πιέζεται από τις υποχρεώσεις και η Μαργαρίτα της προτείνει να πάνε μαζί με την Αθηνά στο Σούνιο, για να ξεσκάσει. Ο Ισίδωρος ζητά από την Αθηνά να εξομαλύνει τις σχέσεις της με τον Μιχάλη για το συμφέρον όλων και την καλεί να φάνε όλοι μαζί. Ο Θανάσης προσπαθεί να πλησιάσει την Αρετή, έχοντας όμως ένα νέο σχέδιο κατά νου. Ο Φίλιππος βγαίνει για φαγητό με τη Σάντρα, γεγονός που ενοχλεί τη Βασιλική.

Στο μεταξύ, ο έρωτας του γιου του Καπερνάρου, του Κίμωνα και της αστυνομικού Δήμητρας φουντώνει. Ο Κίμων όπως και η Δήμητρα δεν αφήνουν να περάσει μέρα χωρίς να είναι μαζί. Ζουν στην απόλυτη ευτυχία και το μόνο πρόβλημα πού βλέπουν είναι ότι δεν μένουν μαζί. Ωστόσο ο Δημοσθένηs, ο οποίος είχε άλλα σχέδια για τον γιο του, δεν είναι καθόλου ικανοποιημένος με αυτή του την επιλογή.

#pgnewsΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ