ΔΙΕΘΝΗ

Η εξέγερση της μάσκας: Τι έγινε όταν 30 μαθητές αρνήθηκαν να βάλουν τη μάσκα τους μέσα σε πτήση

Oμάδα νεαρών από τη Bοστόνη των ΗΠΑ έκαναν κυριολεκτικά χαλασμό μέσα στο αεροπλάνο τη Δευτέρα, όταν τους ζήτησαν να φορέσουν τις μάσκες τους.

Οι 30 νεαροί δεν έφτασαν ωστόσο ποτέ στις Μπαχάμες, η American Airlines ακύρωσε τελικά την πτήση και οι έφηβοι αναγκάστηκαν να κοιμηθούν στο αεροδρόμιο…

Η εξέγερση της μάσκας: Τι έγινε όταν 30 μαθητές αρνήθηκαν να βάλουν τη μάσκα τους μέσα σε πτήση

«Ήταν άσχημο, φώναζαν και έβριζαν. Ήταν πραγματικά πολύ ενοχλητικοί», δήλωσε η επιβάτισσα Malik Banks στον σταθμό WSOC-TV.

Η Πτήση 893 της American Airlines ήταν να απογειωθεί τη Δευτέρα το πρωί, μηχανικό πρόβλημα ανάγκασε ωστόσο τους επιβάτες να αλλάξουν αεροπλάνο. Τότε άρχισαν τα παρατράγουδα από τους μαθητές.

«Δεν ήταν όλοι τους, θα έλεγα ότι το 75-80% από αυτούς ήταν απαίσια παιδιά, πετώντας συνεχώς εξυπνάδες», συνέχισε η επιβάτισσα της πτήσης στην τηλεοπτική της συνέντευξη.

Η American Airlines δεν είχε άλλα περιθώρια αντίδρασης από το να ακυρώσει την πτήση, προγραμματίζοντάς τη για την επόμενη μέρα.

«Το μόνο που είχαν να κάνουν ήταν να ακολουθήσουν τους κανόνες, φόρα τη μάσκα σου, κάθισε ήσυχα», είπε άλλη μια εξοργισμένη επιβάτισσα, «και δεν μπορούσαν ούτε αυτό να κάνουν», καταλήγει η Christina Randolph.

Οι ενήλικοι επιβάτες αποζημιώθηκαν με δωρεάν διαμονή στο ξενοδοχείο, τα παιδιά όμως δεν μπορούσαν να μείνουν μόνα τους στα δωμάτια, κι έτσι πέρασαν μια άβολη νύχτα στο αεροδρόμιο.

«Σε κάποιους καταστράφηκαν οι διακοπές, θα πήγαιναν μόνο για δύο βράδια», είπε χαρακτηριστικά η Stephanie Krzywanski.

Καμία σύλληψη δεν έγινε για το περιστατικό.

#pgnews

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ – ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ