ΔΙΕΘΝΗ

Η χριστουγεννιάτικη διαφήμιση που έχει κάνει τους πάντες να κλαίνε (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Charlie’s Bar, που βρίσκεται στο Enniskillen της Βόρειας Ιρλανδίας, κάθε χρόνο δημιουργεί ξεχωριστές και άκρως συγκινητικές διαφημίσεις και αυτό το έχει κάνει γνωστό σε όλο τον κόσμο.

Η διαφήμιση εμφανίστηκε πρώτη φορά στο X, πρώην Twitter, με τη λεζάντα: «Αυτή η χριστουγεννιάτικη διαφήμιση για μια παμπ στο Enniskillen είναι καλύτερη από οτιδήποτε έχει δημοσιεύσει ποτέ ο John Lewis. Είναι εκπληκτική». Η συγκεκριμένη διαφήμιση ξεκινά με έναν ηλικιωμένο κύριο να επισκέπτεται τον τάφο ενός αγαπημένου προσώπου.

Σηκώνοντας το καπέλο του, τοποθετεί με ευλάβεια τα λουλούδια πάνω στον τάφο και αφιερώνει μια στιγμή για να θυμηθεί κάτι. Αφού μουρμουρίσει κάτι, αποφασίζει να πάει μια βόλτα στην πόλη. Καθώς ο παππούς περπατά στην πόλη, ο κόσμος περνάει δίπλα του.

Αφού περιπλανιέται μέσα στην πόλη, φτάνει τελικά στο Charlie’s, όπου ένα νεαρό ζευγάρι με ένα μικρό και χαριτωμένο σκυλί τον συνοδεύουν μέσα στο μαγαζί. Στη συνέχεια, ο μπάρμαν του φέρνει μια μπύρα Guinness.

Το σκυλάκι βλέποντας τον παππού να κάθεται μόνος του πάει και στέκεται δίπλα του. Το ίδιο κάνει και το ζευγάρι. «Charlie’s Bar: Δεν υπάρχουν άγνωστοι εδώ, μόνο φίλοι που δεν έχετε γνωρίσει ακόμα» αναφέρει ένα μήνυμα.

Δείτε το βίντεο:

«Όμορφη διαφήμιση. Πολύ συγκινητικό», έγραψε ένας στα σχόλια. Ένας άλλος σημείωσε: «Εξαιρετικό… αν αυτό δεν φέρει δάκρυ στα μάτια σας, χρειάζεστε μεταμόσχευση καρδιάς…!»ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ