Νομός Χανίων

Η ANEK LINES τιμήθηκε ως Χρυσός Χορηγός του Ναυτικού Ομίλου Χανίων

Με μία ακόμη σημαντική διάκριση τιμήθηκε η ANEK LINES, στο πλαίσιο της προσφοράς της στην τοπική κοινωνία των Χανίων. Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16 Μαρτίου 2024 είχε ως επίκεντρο τους αθλητές και προπονητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων οι οποίοι βραβεύτηκαν για τις επιδόσεις και τη συμβολή τους στο αθλητικό έργο του Ομίλου για το 2023. Συνολικά, βραβεύτηκαν περισσότεροι από 350 αθλητές και 35 προπονητές.

Το βραβείο παρέδωσε ο κ. Παντελής Μακριδάκης, Έφορος Υδατοσφαίρισης Ν.Ο. ΧΑΝΙΩΝ και παρέλαβε ο κ. Σπύρος Πρωτοπαπαδάκης, Σύμβουλος Διοίκησης Ομίλου Attica.

Ο πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου κ. Γιάννης Χίνος αναφέρθηκε με ένθερμα λόγια στην ομάδα των αθλητών και των προπονητών τους, των παιδιών που τους κάνουν υπερήφανους με τις διακρίσεις τους, αλλά και στην ομάδα των υποστηρικτών τους καθώς η θαυμαστή πορεία του Ομίλου δεν θα μπορούσε να υπάρξει χωρίς την ουσιαστική υποστήριξη τους.

Ο Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Χανίων κ. Γιάννης Χίνος κατά την ομιλία του.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η ΑΝΕΚ LINES τιμήθηκε ως Χρυσός Χορηγός για την ουσιαστική και πολύτιμη συμβολή της στον Ναυτικό Όμιλο Χανίων. Την τιμητική πλακέτα εκ μέρους της ΑΝΕΚ LINES, παρέλαβε ο κ. Σπύρος Πρωτοπαπαδάκης, Σύμβουλος Διοίκησης του Ομίλου Attica, σχολιάζοντας: «Ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων αποτελεί μία νησίδα αθλητικής ποιότητας με πολύπλευρο ρόλο και έργο στην αθλητική κοινότητα. Ο Όμιλος Attica, μέλος του oποίου αποτελεί πλέον και η ΑΝΕΚ LINES , θα συνεχίσουν στη βάση των ίδιων αξιών να στηρίζουν δράσεις και ενέργειες προς όφελος της τοπικής κοινωνίας, σε συνεργασία με φορείς και οργανώσεις που διακρίνονται για το έργο και την προσφορά τους στην κοινωνία της Κρήτης».

Το Συνεδριακό Κέντρο της ΑΝΕΚ κατάμεστο από τους αθλητές – αθλήτριες και συγγενείς και φίλους.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων, οι: Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης κ. Ν. Καλογερής, ο Δήμαρχος Χανίων κ. Π. Σημανδηράκης και οι Αντιδήμαρχοι Χανίων κ. Τ. Αλόγλου και κ. Σ. Μιχαηλάκης.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τις βραβεύσεις των αθλητών και των προπονητών όλων των αθλημάτων του Ναυτικού Ομίλου.

Ο δήμαρχος Χανίων κ. Παναγιώτης Σημανδηράκης κατά την ομιλία τους και η δημοσιογράφος κα Μαρίνα Γιακουμάκη.
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ