Κρητικοί εκτός συνόρων

H Βασιλόπιτα του Συλλόγου Κισαμιτών Αττικής

Η κοπή της Βασιλόπιτας του Συλλόγου Κισαμιτών Αττικής θα γίνει την Δευτέρα 20 Ιανουαρίου, με ώρα έναρξης 6 μ.μ. στην αίθουσα Κωνσταντινουπολιτών στην οδό Δημ. Σούτσου 46 & Λεωφ. Αλεξάνδρας στην Αθήνα, όπου και η στάση του μετρό «Αμπελόκηποι» (τηλ. 210-6433750), με το καθιερωμένο για την εκδήλωση πνεύμα.

Στην εκδήλωση, ο συμπατριώτης μας και πρέσβης επί τιμή κ. Κυριάκος Ροδουσάκης, από τα ιδρυτικά μέλη του Συλλόγου, επί τη ευκαιρία των εορτασμών που θα ακολουθήσουν για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821, θα αναπτύξει σε μια σύντομη ομιλία του το θέμα: «Επιβαλλόμενη ανάδειξη της συμβολής της Κισάμου στην Επανάσταση του 1821 στην Κρήτη, κατά τους εορτασμούς των 200 ετών από την κήρυξη της Ελληνικής Επανάστασης».

Στην εκδήλωση θα βραβευτούν τα Κισαμιτόπουλα που πέτυχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις την εισαγωγή τους σε ΑΕΙ και ΤΕΙ (έτους 2019) και διαμένουν στο Λεκανοπέδιο Αττικής.

Οι επιτυχόντες ή οι γονείς τους παρακαλούνται να επικοινωνήσουν μέχρι και την Τετάρτη 15/1/2020 με τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Δημήτρη Λεμπέση στα τηλ. 210 6203720 & 6974 – 451.462 για να δώσουν ακριβή στοιχεία. Ο Σύλλογος θα δώσει γραπτά τα συγχαρητήριά του, ένα βιβλίο και  ένα συμβολικό χρηματικό ποσό μαζί με τις ευχές του για την πρόοδο και την επιτυχία τους στη ζωή.

Θα χαρούμε ιδιαιτέρως, για όσους γονείς παρευρίσκονται μαζί με τα παιδιά τους στην βράβευση αυτή. Είναι ευκαιρία να γνωρίσουν τις δράσεις του Συλλόγου μας από κοντά και να γίνουν ενεργά μέλη, ώστε να εξακολουθήσει και ο Σύλλογός μας να έχει λόγο ύπαρξης.

Ευχαρίστως, όπως κάθε χρόνο, θα δεχτούμε κεράσματα από τις Κισαμίτισσες, και όχι μόνο, νοικοκυρές που επιθυμούν να τα προσφέρουν για την εκδήλωση.

Σας περιμένουμε να ευχηθούμε από κοντά την Καλή Χρονιά

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ