Δήμος Κισάμου

Για πρώτη φορά το “Κισαμίτικο Καρναβάλι” θα έχει τη βασίλισσα του!

Με Βασίλισσα βγαλμένη από παραμύθι θα ξεκινήσει φέτος η παρέλαση του Κισαμίτικου Καρναβαλιού στέλνοντας για ακόμη μία χρονιά μηνύματα χαράς και αισιοδοξίας.

Το μεγαλύτερο αποκριάτικο πάρτι της Δυτικής Κρήτης ετοιμάζεται να δώσει χρώμα και ρυθμό στην πόλη της Κισάμου μέσα από ένα τριήμερο αποκριάτικων εκδηλώσεων προσφέροντας μια ξεχωριστή εμπειρία ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ, σε μικρούς και μεγάλους.

Οι καρναβαλικές δράσεις ξεκινούν το απόγευμα του Σάββατο 29 Φεβρουαρίου με τους δρόμους να γεμίζουν με μασκαρεμένους πάνω σε ποδήλατα, την Βασίλισσα να κάνει την πρώτη της εμφάνιση και τους συμμετέχοντες να προθερμαίνονται για να υποδεχτούν  το Κισαμίτικο Καρναβάλι της Κυριακής.

Την λήξη της παρέλασης αναμένεται να σφραγίσει η συναυλία μας με τον Μάνο Μαλαξιανάκη. Το τριήμερο θα ολοκληρωθεί την Καθαρά Δευτέρα με Κούλουμα στις παραλίες Λαφονησίου και Τράχηλα, συνοδευόμενα από μουσική και χορό, με νηστίσιμα εδέσματα για τους παρευρισκόμενους και με χαρταετούς για τους λάτρεις του “αθλήματος”.

Θα ακολουθήσει αναλυτικό πρόγραμμα τις επόμενες μέρες.

Εάν δεν επιθυμείς να λάβεις μέρος  στην παρέλαση,  στήριξε το θεσμό και ΓΙΝΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΚΙΣΑΜΙΤΙΚΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ!!. Γίνε η κινητήριος δύναμη της διοργάνωσης  και ΓΙΝΕ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΣΤΟ ΚΙΣΑΜΙΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ! Έλα να βοηθήσεις και παράλληλα να διασκεδάσεις.

Πληροφορίες:

Τηλ : 2822340200 (Κα Μαρακάκη Βίκυ, Κος Ανδρουλάκης Μανώλης)

Email:koinofelisdkis@gmail.com