Γεύση - Ψυχαγωγία

Γέννησε η Κατερίνα Στικούδη

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Kατερίνα Στικούδη, καθώς έγινε μαμά.

Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια απέκτησε το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Βαγγέλη Σερίφη.

Η Kατερίνα Στικούδη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι που ζυγίζει περίπου 4 κιλά. Είχε εισαχθεί στο μαιευτήριο από το βράδυ του Σαββάτου, κάτι που είπε και ο Νίκος Κοκλώνης στο live του J2US.

Μάλιστα ο παρουσιαστής ενημέρωσε τους τηλεθεατές πως είναι σε επιφυλακή και αν γεννηθεί ο μπέμπης κατά τη διάρκεια του σόου, θα ακουστεί τραγούδι της Κατερίνας Στικούδη.

«Νιώθω μοναξιά. Νιώθω ότι δεν έχω άνθρωπο στο Celebrity room. Τίποτα, κενό, γιατί το Κατερινάκι μας από λεπτό σε λεπτό γεννάει. Είναι στο νοσοκομείο. Αν ακούσουμε τραγούδι, σημαίνει ότι θα έχει βγει ο μπέμπης. Περιμένω από το κοντρόλ να μου το πει», ανέφερε ο Νίκος Κοκλώνης.

Κατερίνα Στικούδη Βαγγέλης Σερίφης

Η πρώτη εμφάνιση που έκανε η Κατερίνα Στικούδη με φουσκωμένη κοιλίτσα

Η τραγουδίστρια προτίμησε να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την είδηση της εγκυμοσύνης της, και όλους αυτούς τους μήνες δεν είχε κάνει ούτε μία δήλωση για το θέμα. Ούτε στο Ιnstagram είχε ανεβάσει φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Η Κατερίνα Στικούδη ουσιαστικά επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της, λίγο πριν.. γεννήσει, όταν εμφανίστηκε στην πρεμιέρα του J2US.

#pgnews