ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γ’ Εθνική: Οι κρητικές ομάδες ζητούν ότι δεν πρέπει να γίνει το πρωτάθλημα!

Έναν ξεκάθαρο δρόμο τραβά η πλειοψηφία των ομάδων του κρητικού ομίλου της Γ’ Εθνικής, έναν δρόμο που οδηγεί στην απόφαση να ζητήσουν ότι δεν πρέπει να γίνει το φετινό πρωτάθλημα!
Αυτό διαφάνηκε στην σημερινή τηλεδιάσκεψη με τη συμμετοχή και των 16 ομάδων της Κρήτης, με την Δαμάστα να αναλαμβάνει για άλλη μια φορά με αρτιότητα την διοργάνωση της διαδικασίας.

Μέσα από τις τοποθετήσεις των παραγόντων του κρητικού ποδοσφαίρου εκφράστηκε ο έντονος προβληματισμός και η ανησυχία για το μέλλον, με σχεδόν όλες τις απόψεις να συγκλίνουν ότι δεν θα πρέπει να ξεκινήσει το πρωτάθλημα στα τέλη Μαρτίου, όπως προσδιορίζουν οι εισηγήσεις που γίνονται τις τελευταίες ώρες στην ΕΠΟ.

Σύμφωνα με το αποτέλεσμα της τηλεδιάσκεψης, οι 14 από τις 16 ομάδες συμφώνησαν στην υπογραφή επιστολής προς την πολιτική και αθλητική ηγεσία που θα ξεκαθαρίζουν ότι με τις παρούσες συνθήκες την άποψη να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Τη θέση του διαχώρισε ο Πόρος, τονίζοντας ότι θα ακολουθήσει τις οδηγίες της ΕΠΟ, ενώ σε κάποια θέματα διαφώνησε και ο Αλμυρός.
Φαίνεται πάντως ότι το 90% των κρητικών ομάδων ακολουθεί κοινή γραμμή και αναμένεται πλέον η δημοσιοποίηση της επιστολής και οι εξελίξεις στη συνέχεια από πλευράς ΕΠΟ…

Η ενημέρωση της Δαμάστας

«Μέσα σε κλίμα έντονου προβληματισμού για το μέλλον του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής πραγματοποιήθηκε σήμερα με τη διοργάνωση του ΑΟ Δαμάστας η τηλεδιάσκεψη του 10ου Ομίλου Κρήτης Γ’ Εθνικής.

Το γεγονός της μαζικής συμμετοχής στην διαδικασία και των 16 ομάδων του νησιού, καταδεικνύει την σοβαρότητα και την αγωνία που διακατέχει το κρητικό ποδόσφαιρο για τις τελευταίες εξελίξεις. Τον ΑΟ Δαμάστας εκπροσώπησαν στη διαδικασία ο φυσικός ηγέτης του σωματείου κ. Αντώνης Παπαδάκης, ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Γιώργος Πολυχρονάκης και ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ. κ. Μιχάλης Παπαδάκης.

Τις επόμενες ώρες θα εκδοθεί ανακοίνωση με τις αποφάσεις που πάρθηκαν στη σημερινή τηλεδιάσκεψη, μια τηλεδιάσκεψη η οποία για άλλη μια φορά στέφθηκε με αρτιότητα σε όλα τα επίπεδα».

#pressgreece
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ