ΕΛΛΑΔΑ

Φρίκη! Δεκάδες πτώματα και σκελετοί ζώων ανακαλύφθηκαν σε σπίτι

Με ένα αποκρουστικό και απόλυτα φρικιαστικό θέαμα ήρθαν αντιμέτωποι οι κάτοικοι στο Μοσχάτο, όταν ανακάλυψαν “εκατόμβη” νεκρών ζώων σε διώροφο σπίτι της περιοχής.

Σε οίκημα της οδού Κυθήρων, σε κατοικημένη περιοχή, βρέθηκαν δεκάδες σκελετοί από νεκρά ζώα, τα οποία εικάζεται ότι ήταν εκεί από μήνες έως χρόνια, και πτώματα σκυλιών και γατιών διάσπαρτα σε ολόκληρο το εσωτερικό του οικήματος.

Η Σοφία Κρομμυδάκη, πρόεδρος εθελοντών για τα αδέσποτα “Αδέσποτοι Εθελοντές Ρέντη, Μοσχάτου και όμορων δήμων”, η οποία βρέθηκε επί τόπου στο “σπίτι της φρίκης”, από τις 9 Ιουλίου που έγινε ο πρώτος έλεγχος, μίλησε για το σοκαριστικό γεγονός:

“Σε πολλά σημεία ήταν παλέτες κλεισμένες σαν πόρτες και ζούσαν από πίσω ζώα. Βρήκαμε σε ένα δωμάτιο 11 σκυλιά, σε ένα άλλο τουλάχιστον 25 γατιά, τα οποία ζούσαν δίπλα σε πτώματα άλλων ζώων. Καταλαβαίνετε σε τι κατάσταση βρίσκονταν”.

Σύμφωνα με την ίδια, αυτή η κατάσταση φαίνεται να συμβαίνει εδώ και τουλάχιστον μια δεκαετία, αφού της εκμυστηρεύτηκαν πως άκουγαν ουρλιαχτά και κλάματα ζώων για χρόνια:

“Οι γείτονες άκουγαν ουρλιαχτά σκύλων και άλλων ζώων από το συγκεκριμένο σπίτι εδώ και περίπου δέκα χρόνια, αλλά δεν είχαν προβεί σε κάποια επίσημη καταγγελία. Φοβόντουσαν να καταγγείλουν, γιατί έχει ψυχολογικά προβλήματα και σχιζοφρένεια.”

Οι σκελετοί σκυλιών και γατιών βρέθηκαν σε κούτες, σακούλες και συρτάρια, ενώ μέσα στο σπίτι υπήρχαν θηλιές, που ενισχύουν τους φόβους πως ο “συλλέκτης” βασάνιζε σκληρά τα ζώα αυτά.

Ο άντρας έμενε, όπως όλα δείχνουν στο συγκεκριμένο σπίτι, τώρα που ανακαλύφθηκε το “κολαστήριό” του, απουσιάζει από το σπίτι και εμφανίζεται μόνο αργά το βράδυ.

“Πήγαν οι αστυνομικοί με πολιτικά, τους έβγαλε καραμπίνα. Κατόπιν πήγαν ένστολοι και ήταν πιο ήρεμος. Τον πήγαν στο ψυχιατρείο και εκεί οι υπηρεσίες τον έβγαλαν έξω. Γιατί και πώς δεν γνωρίζουμε”, δήλωσε η κ. Κρομμυδάκη.

“Τη μέρα που γίνονται οι εργασίες καθαρισμού, λείπει. Το βράδυ λένε ότι έρχεται αυτός. Εδώ και 10 μέρες το σπίτι καθαρίζεται κι αυτός δεν είναι εδώ. Έχουν βγει περίπου 12-14 κάδοι μπαζών που έχουν μεταφερθεί με τα φορτηγά του δήμου”, πρόσθεσε.ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ