ΕΛΛΑΔΑ

Φως στο Τούνελ: Αγωνία για την εξαφάνιση της Άρτεμης – “Θρίλερ” με την επιστολή και τις συντεταγμένες

Φως στην πολύκροτη υπόθεση εξαφάνισης της 19χρονης Άρτεμης Βασίλη τα ίχνη της οποίας χάθηκαν την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020 στο Κορωπί επιχείρησε να ρίξει η Αγγελική Νικολούλη μέσα από την εκπομπή “Φως στο Τούνελ” της Παρασκευής.

Η εκπομπή δημοσίευσε μία επιστολή που ταχυδρομήθηκε από άγνωστο από τα ΕΛΤΑ Αμαρουσίου με παραλήπτη τον δικηγόρο της οικογένειας της Άρτεμης, Αναστάσιο Ντούγκα στο γραφείο που διατηρεί στη Θεσσαλονίκη.

Η δακτυλογραφημένη επιστολή, που ξεσήκωσε και την ΕΛ.ΑΣ., αναφερόταν στην αγνοούμενη κοπέλα, προκαλώντας ερωτήματα για τις λεπτομέρειες που επικαλείται.

Δώστε προσοχή σε αυτές τις πληροφορίες, είναι σοβαρές. Η Άρτεμις Βασίλη είναι ζωντανή. Κρατείται παρά τη θέληση της από δύο άνδρες. Κατά καιρούς την μετέφεραν σε διαφορετική τοποθεσία και μια τέτοια μετακίνηση έγινε πριν λίγες μέρες λόγω του ότι ανοίχτηκε ξανά η υπόθεση και προβλήθηκε στα κανάλια. ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ Η ΚΑΘΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ…”.

Ο άγνωστος αποστολέας δεν έμεινε όμως σε αυτά. Στην επιστολή υποδεικνύει με συγκεκριμένες συντεταγμένες, χώρους γειτονικούς στο Κορωπί απ’ όπου εξαφανίστηκε η Άρτεμις. Υποστηρίζει ότι την κρατούν παρά τη θέληση της άτομα που έχουν διαπράξει στο παρελθόν δύο δολοφονίες εξαφανίζοντας τις σωρούς των θυμάτων τους.

Το «Τούνελ» ακολουθώντας τις συντεταγμένες που υπέδειξαν, βρέθηκε στην περιοχή όταν το κλιμάκιο της Ασφάλειας Αττικής από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών που χειρίζεται την υπόθεση, ολοκλήρωσε τη δική του, εξονυχιστική έρευνα.

“Οι αστυνομικοί έψαξαν μέχρι και στα κοτέτσια…”

Στην κάμερα της εκπομπής μίλησαν κάτοικοι της περιοχής και ιδιοκτήτες των σπιτιών που υποδείκνυε ως «κρησφύγετα» ο άγνωστος αποστολέας.

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, που σύμφωνα με την επιστολή βρισκόταν η Άρτεμις, περιέγραψε στην κάμερα της εκπομπής λεπτό προς λεπτό την έρευνα της Ασφάλειας στο σπίτι του.

«Αιφνιδιάστηκα. Μου ζήτησαν να ψάξουν το σπίτι μου και τα ‘χασα όταν κατάλαβα ότι πρόκειται για την κοπέλα που αγνοείται. Έψαξαν όλο το χώρο μέχρι και στο κοτέτσι», είπε χαρακτηριστικά.

Ο πατέρας της Άρτεμης Βασίλη, Γιάννης, που βρέθηκε στο στούντιο της εκπομπής, απηύθυνε για πολλοστή φορά έκκληση σε όσους ξέρουν πραγματικά τι έχει συμβεί, να μιλήσουν και να μην παίζουν με τον πόνο της οικογένειας.

Μας παίρνουν τηλέφωνο ακόμα και τη νύχτα και μας λένε “πηγαίνετε στο τάδε σημείο να βρείτε την Άρτεμη”. Ας σεβαστούν τον πόνο μας. Να μην τύχει σε άνθρωπο αυτό που περνάμε εμείς”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Η έρευνα για την αγνοούμενη κοπέλα συνεχίζεται από έμπειρους αξιωματικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ