Γεύση - Ψυχαγωγία

Forever 21: Κατέθεσε αίτημα πτώχευσης – Κλείνει 178 καταστήματα στις ΗΠΑ

Αίτημα πτώχευσης υπό το άρθρο 11 υπέβαλε η αλυσίδα ρούχων με χαμηλές τιμές, Forever 21, σύμφωνα με δημοσίευμα του MarketWatch.

Όπως σημειώνεται, η δημοφιλής επιχείρηση νεανικής ένδυσης ανακοίνωσε την Κυριακή ότι θα κλείσει μέχρι και 178 από τα 500 καταστήματα που διαθέτει στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η Forever 21 φαίνεται πως είναι το πιο πρόσφατο «θύμα» των καταναλωτών νεαρής ηλικίας οι οποίοι παρότι έδειχναν προτίμηση στη φθηνή και «γρήγορη» μόδα, πλέον εμφανίζονται να ενδιαφέρονται περισσότερο για ρούχα φιλικά προς το περιβάλλον και προσανατολίζονται σε ιστοσελίδες που έχουν μεταχειρισμένα κομμάτια ή ρούχα προς ενοικίαση.

Η εταιρεία στην ανακοίνωση της τόνισε πως θα επικεντρωθεί στο να αυξήσει την αξία των καταστημάτων της στις ΗΠΑ και πως θα «περιορίσει» ή θα «κλείσει» ορισμένα από τα καταστήματα της διεθνώς. Μάλιστα, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, η εταιρεία σχεδιάζει να κλείσει τα περισσότερα καταστήματα της σε Ευρώπη και Ασία και να διατηρήσει αυτά στο Μεξικό και τη Λατινική Αμερική.ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ