ΚΡΗΤΗ

Ευχαριστίες των Κρητών όπου γης στον Περιφερειάρχη για την στήριξη

Τίς θερμές του ευχαριστίες στο Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη για την καλή συνεργασία και την στήριξη της Περιφέρειας στα θέματα της ομογένειας, εξέφρασε ο Πρόεδρος του Παγκοσμίου συμβουλίου Κρητών Μανόλης Κουγιουμουτζής.

Ο Πρόεδρος του Παγκόσμιου συμβουλίου Κρητών ερχόμενος από την Γερμανία επισκέφτηκε τον κ. Αρναουτάκη για να εκφράσει τις ευχαριστίες του καθώς ολοκληρώνεται η θητεία του υφιστάμενου Διοικητικού συμβουλίου και να τον ενημερώσει παράλληλα για τις εξελίξεις διαδοχής που θα ακολουθηθούν.

Ο κ. Κουγιουμουτζής χαρακτήρισε θετικό το έργο που επιτελέστηκε απ´ όλα τα μέλη του συμβουλίου έχοντας το ενδιαφέρον και την στήριξη της Περιφέρειας, ενημερώνοντας ότι σήμερα Παρασκευή στο Ρέθυμνο πραγματοποιείται γενική συνέλευση (μέσω τηλεδιάσκεψης) και αλλαγή σκυτάλης στην Διοίκηση του Παγκόσμιου συμβουλίου Κρητών.

Όπως μάλιστα, ανέφερε ο κ Κουγιουμουτζής, την Προεδρεία του συμβουλίου που κατείχε μέχρι σήμερα η Ευρώπη, έρχεται τώρα για την νέα περίοδο στην Αυστραλία, με νέο πρόεδρο τον δραστήριο ομογενή επιχειρηματία Γιάννη Νικολακάκη.

Στην συνάντηση στην Περιφέρεια, ήταν παρόν και ο πρώην πρόεδρος της Πανευρωπαϊκής ομοσπονδίας Κρητών Γιάννης Επιτροπάκης.ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ