ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ετήσια Γ.Σ. στην Ένωση Κρητών Νέας Σμύρνης

Σύμφωνα με τον Νόμο, το ισχύον Καταστατικό της Ένωσης και την σχετική απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου(197/ 02-09.2021), καλούμε σε Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση, όλα τα μέλη της Ένωσης, την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 12 π.μ., στην αίθουσα του Σωματείου (Δαρδανελλίων 36,, Νέα Σμύρνη), προκειμένου να αποφασίσουν επί των κατωτέρω θεμάτων ημερησίας διάταξης:

ΘΕΜΑ 1ο Απολογισμός πεπραγμένων απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου

 

ΘΕΜΑ 2ο Οικονομικός απολογισμός – Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής

 

ΘΕΜΑ 3ο Επικύρωση ημερομηνίας διεξαγωγής αρχαιρεσιών για την εκλογή νέου Δ.Σ. και νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής την Κυριακή, 10 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 9 π.μ. έως 7 μ.μ.

 

ΘΕΜΑ 4ο Εκλογή τριμελούς Εφορευτικής επιτροπής με σκοπό την διενέργεια των αρχαιρεσιών.

 

Σε περίπτωση ΜΗ επίτευξης νόμιμης απαρτίας κατά την ανωτέρω ημερομηνία, η Γενική Συνέλευση θα συνέλθει και πάλι χωρίς άλλη πρόσκληση, σύμφωνα με το άρθρο 11 του ισχύοντος καταστατικού, την επόμενη Κυριακή, 3 Οκτωβρίου 2021, στον ίδιο τόπο, την ίδια ώρα και με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης, ευρισκόμενη πλέον σε απαρτία, ανεξαρτήτως αριθμού παρόντων μελών.

Όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για το Διοικητικό Συμβούλιο και την Εξελεγκτική Επιτροπή, καλούνται να υποβάλουν αίτηση στο Δ.Σ. έως την Κυριακή 03/10/2021 και μέχρι την λήξη της Συνέλευσης στα γραφεία της Ένωσης (πληροφορίες στο 6945 956 792).

Η συμμετοχή όλων των μελών κρίνεται ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ! Ευγενική υπενθύμιση: βάσει του άρθρου 10 του ισχύοντος καταστατικού, δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα μέλη με εκπληρωμένες τις ταμειακές υποχρεώσεις τους, μέχρι την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης.

Ο Πρόεδρος

Νικήτας ΠεραθωράκηςΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ