ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΤΑΝΑΠ : Περήφανη, ως χορηγός, για τις μικρές βασίλισσες της Σκασκιστικής Ακαδημίας Χανίων – Σαμαριά

Υπερήφανη αρωγός της ΣΑΧ – ΣΑΜΑΡΙΑ η ΕΤΑΝΑΠ καμαρώνει για τις μικρές Κρητικοπούλες της Ακαδημίας, οι οποίες θριάμβευσαν στα Πανελλήνια Νεανικά Πρωταθλήματα Σκάκι, που ολοκληρώθηκαν πριν λίγες ημέρες στην Αθήνα.

Ο λόγος για την 10χρονη Όλγα Βολάνη και την 8χρονη Ραφαέλα Κουβεδάκη, που ανέβηκαν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου & ανεδείχθησαν χρυσές Πρωταθλήτριες Ελλάδας.

Τα δύο κορίτσια με τις επιτυχίες τους εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στα Παγκόσμια & Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα!

Η μικρή Όλγα Βολάνη κρατώντας το χρυσό τρόπαιο ποζάρει χαμογελαστή μαζί με τους γονείς της Γιώργο και Ελένη.

Η Σκακιστική Ακαδημία Χανίων – ΣΑΜΑΡΙΑ, μετά από την μακρά περίοδο της καραντίνας, επανήλθε δυναμικά σε αγωνιστικούς ρυθμούς με τους μικρούς αθλητές να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό αποκομίζοντας γνώσεις και εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Η ΕΤΑΝΑΠ συγχαίρει τις χρυσές πρωταθλήτριες όπως και όλους τους αθλητές της Σκακιστικής Ακαδημίας Χανίων – ΣΑΜΑΡΙΑ για τις σπουδαίες διακρίσεις τους και παραμένει αρωγός του συλλόγου από το 2017, οι επιτυχίες του οποίου μας κάνουν περήφανους σε δύσκολες εποχές !

Λίγο μετά την βράβευσή της η χρυσή πανελληνιονίκης Ραφαέλα Κουβεδάκη καμαρώνει μαζί με τον πατέρα της Μανώλη την μεγάλη διάκριση

Η ETANAΠ – ΣΑΜΑΡΙΑ μία από τις διαχρονικότερες βιομηχανίες εμφιάλωσης νερού στην Ελλάδα, με υψηλή τεχνογνωσία και υπερσύγχρονες γραμμές παραγωγής, κάνει ματ στις ανάγκες του τόπου. Στηρίζει τον αθλητισμό & τα νέα παιδιά και εύχεται καλή συνέχεια στους αγώνες που έπονται.

ΣΑΧ – ΣΑΜΑΡΙΑ : κοινή υπερήφανη συμπόρευση στους στρατηγικούς αγώνες με τις πολλές διακρίσεις των αθλητών της Σκακιστικής ΑκαδημίαςΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ