Γεύση - Ψυχαγωγία Νομός Χανίων

Επίσκεψη της Πρέσβειρας του Μαυροβουνίου στην Ελλάδα Ανα Βουκαντίνοβιτς στο Ιστορικό Καφέ «Κήπος»

Στο Ιστορικό Καφέ «Κήπος» ξεναγήθηκε στο πλαίσιο της επίσκεψής της στα Χανιά η Πρέσβειρα του Μαυροβουνίου στην Ελλάδα ‘Ανα Βουκαντίνοβιτς. H κα Βουκαντίνοβιτς ξεναγήθηκε στο χώρο από τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης, Ιδρυτή και Πρόεδρο του Συνδέσμου Ιστορικών Καφέ Ευρώπης, Βασίλη Σταθάκη.

Μετά το τέλος της ξενάγησης και της ενημέρωσής της για τις πρωτοβουλίες και δράσεις του EHICA, η Πρέσβειρα εξέφρασε τον θαυμασμό της τόσο για το ίδιο το Καφέ και την διαφύλαξη της ιστορικότητάς του, όσο και για τις νεότερες επιτυχίες του Συνδέσμου Ιστορικών Καφέ Ευρώπης, ενός Συνδέσμου που δημιουργήθηκε με αφορμή το Ιστορικό Καφέ «Κήπος». Μάλιστα, η κα Βουκαντίνοβιτς υποσχέθηκε στον Βασίλη Σταθάκη ότι θα ερευνήσει αν υπάρχουν Ιστορικά Καφέ στο Μαυροβούνιο, ενώ ζήτησε να ενημερώνεται για ο,τι νεότερο αφορά στον Σύνδεσμο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για την πρώτη επίσκεψη της Πρέσβειρας στα Χανιά και η ίδια δήλωσε ενθουσιασμένη με την πόλη. Η κ. Βουκαντίνοβιτς είχε επίσης συναντήσεις με τον Δήμαρχο Χανίων Τάσο Βάμβουκα, και τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Παναγιώτη Σημανδηράκη. Εκτός από το Ιστορικό Καφέ «Κήπος» η Πρέσβειρα του Μαυροβουνίου είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί το σπίτι – Μουσείο του Ελευθέριου Βενιζέλο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ