Νομός Χανίων

Επισκέφθηκε τον Δήμο και την Αντιπεριφέρεια ο Γραμματέας του ΚΙΝΑΛ

Τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, κ. Νικόλαο Καλογερή, επισκέφτηκε την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020, ο Γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής, κ. Μανώλης Χριστοδουλάκης, ο οποίος βρέθηκε στην πόλη μας με αφορμή συζήτηση –ενημέρωση για τις πολιτικές εξελίξεις που διοργάνωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΚΙΝΑΛ Χανίων, στο ιστορικό Καφέ «Κήπος», συνοδευόμενος από την γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Χαριτακη Μακράκη Χρύσα , τον τέως Δήμαρχο Χανίων Γιώργο Τζανακάκη και μέλη της ΝΕ .

Ο κος Χριστοδουλάκης ενημερώθηκε για σημαντικά έργα που είναι σε εξέλιξη ή που είναι αναγκαίο να μπουν σε τροχιά υλοποίησης και συζήτησαν την μέχρι σήμερα πορεία του Κινήματος Αλλαγής, και αναφέρθηκαν στο πρόγραμμα και τις προοπτικές του μέχρι την επικείμενη συνδιάσκεψη στις 14-15- Μαρτίου και ανέλυσαν θέματα της κοινωνικής και πολιτικής επικαιρότητας, τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνή επίπεδο.

« Αν και δεν υπάρχει κοινοβουλευτική εκπροσώπηση του ΚΙΝ.ΑΛ. στο νομό, η νομαρχιακή οργάνωση αλλά και τα θεσμικά μας όργανα (κοινοβουλευτική ομάδα)θα είμαστε κοντά σας για να συνεισφέρουμε, να αναδεικνύουμε κοινοβουλευτικά τα θέματα του νομού αλλά και μέσα από μια διαρκή παρουσία και συνεργασία, να είμαστε χρήσιμοι για τον χανιώτικο λαό »δήλωσε ο κος Χριστοδουλάκης .

Στη συνέχεια το κλιμάκιο του ΚΙΝΑΛ επισκέφτηκε τον Δήμαρχο Χανίων Παναγιώτη Σημανδηράκη.Ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ δήλωσε «Τα χρόνια της κρίσης, η τοπική αυτοδιοίκηση κατάφερε να σηκώσει μεγάλο βάρος και να αποδείξει ότι μπορεί να στηρίξει τους πιο αδύναμους, αλλά και να προωθήσει αναπτυξιακές προοπτικές με την απορρόφηση πόρων του ΕΣΠΑ. Η συνάντηση με τον Δήμαρχο Χανίων ήταν πολύ εποικοδομητική και τόνισε ότι τόσο εκείνος προσωπικά όσο και το Κίνημα, θα είναι στο πλευρό του Δήμου»