ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίσημη επίσκεψη Μητσοτάκη στην Κρήτη τον Φεβρουάριο – Τι σηματοδοτεί εν όψει εθνικών και αυτοδιοικητικών εκλογών

Ακόμη και τον Φεβρουάριο είναι δυνατόν να βρεθεί στην Κρήτη ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο περιοδειών που προγραμματίζει το Μαξίμου ανά περιφέρεια της χώρας εν όψει και των επερχόμενων εθνικών εκλογών.

Οι πληροφορίες του neakriti.gr αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός σχεδιάζει να επισκεφθεί επισήμως το νησί και να έχει επαφές με φορείς στο Ηράκλειο και σε άλλες περιφερειακές ενότητες, αλλά κυρίως την Περιφέρεια Κρήτης για τα μεγάλα έργα  που δημοπρατούνται αυτή την περίοδο ή ξεκινούν όπως ο νέος ΒΟΑΚ θέλοντας να προσδώσει μια πιο πανηγυρική χροιά στην κάθοδο του στην Κρήτη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τον Φεβρουάριο ίσως πραγματοποιηθεί η επίσκεψη αυτή αλλά κάποιες πηγές δεν αποκλείουν αυτή να λάβει χώρα νωρίτερα ή αργότερα καθώς σκοπός είναι ο πρωθυπουργός να περιοδεύσει και στις 13 Περιφέρειες της χώρας εν όψει εκλογών και οι επισκέψεις να έχουν ολοκληρωθεί ως τα μέσα Μαρτίου.

Από την άλλη η παρουσία του πρωθυπουργού στο νησί φαίνεται να αποτελεί και το “πράσινο φως” για στήριξη από τη Νέα Δημοκρατία στην υποψηφιότητα Αρναουτάκη για τις εκλογές του Οκτώβρη καθώς οι επαφές που θα έχει ο πρωθυπουργός κατά την επίσκεψή του στην Κρήτη Θα έχουν να κάνουν κυρίως με τον Περιφερειάρχη για τα έργα και τις δράσεις της περιφέρειας αλλά και με άλλους φορείς. Ο σχεδιασμός του Μαξίμου δείχνει να είναι τέτοιος που ο Πρωθυπουργός, δεν θα πάει σε fast track επισκέψεις σε κάποια περιοχή, αλλά θα δίνει έμφαση σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με κάθε Περιφέρεια.

ΠΗΓΗ: neakriti.gr

#pgnewsΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ