Νομός Χανίων

Eμπορικός Σύλλογος Χανίων: Σήμερα και αύριο η Εκλογική Συνέλευση

Ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων σας καλεί στην ετήσια εκλογο-απολογιστική γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στις 1/9/21 ώρα 17:00. Σε περίπτωση μη απαρτίας θα πραγματοποιηθεί 2η γενική συνέλευση την Τετάρτη 8-9-21 την ίδια ώρα. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει ξανά απαρτία θα πραγματοποιηθεί 3η γενική συνέλευση την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου και ώρα 17:00. Για την αποφυγή ταλαιπωρίας σας καλούμε την τελευταία Τετάρτη δηλαδή 15 Σεπτεμβρίου και ώρα 17:00. Εν κατακλείδι την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021στις 17:00 σας προσκαλούμε στην Ετήσια Γενική Συνέλευση του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων, σε αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Χανιών (Ανδρέα Παπανδρέου 74) καθώς και στην εκλογική διαδικασία που θα ακολουθήσει για την  ανάδειξη του  νέου διοικητικού συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων και εκπροσώπων στην Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Κρήτης.

Μετά το πέρας της  Γενικής Συνέλευσης θα ξεκινήσει η ψηφοφορία στις 19:00 , η οποία θα διαρκέσει μέχρι τις 23:00 και  θα συνεχιστεί την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου ώρα 08.00-21.00.

Θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Διοικητικός απολογισμός 2019 και 2020

2. Οικονομικός απολογισμός 2019 και 2020 

3. Ψηφοφορία για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και εκπροσώπων στην Ο.Ε.Σ.Κ.

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Όπως όλοι γνωρίζετε, το εμπόριο βιώνει τη μεγαλύτερη κρίση της μεταπολίτευσης και οι επιχειρήσεις στενάζουν κυριολεκτικά για να παραμείνουν ζωντανές. Η αναπάντεχη κρίση λόγω της πανδημίας έφερε τις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις στα όρια τους με τις περισσότερες εξ αυτών να είναι στο κόκκινο.

Σε αυτή τη χρονική συγκυρία λοιπόν, σας προσκαλούμε στην ετήσια γενική συνέλευση του Εμπορικού συλλόγου Χανίων με σκοπό να γίνει απολογισμός των διοικητικών και οικονομικών ενεργειών της διοίκησης του Ε.Σ.Χ. για τα 2  προηγούμενα έτη, να ακουστούν τα σχόλιά σας και  να δοθεί η έγκριση σας για αυτές. Επίσης είναι ανάγκη τώρα περισσότερο από ποτέ ο εμπορικός κόσμος να συσπειρωθεί και να διεκδικήσει το αυτονόητο: την επιβίωσή του.

Η απόψεις είναι πλέον περισσότερο από ποτέ αναγκαίες να ακουστούν ώστε όλοι μαζί να χαράξουμε μια ενιαία πορεία προς την ανάκαμψη του τόπου μας και του εμπορίου στην πόλη μας.

Θεωρούμε ότι μέσα από μια καλοπροαίρετη συζήτηση μπορούν να βγουν ουσιαστικά συμπεράσματα και να δρομολογηθούν δράσεις ( στον βαθμό που μας επιτρέπει ο θεσμικός μας ρόλος ) για να πιέσουμε εκείνους που πρέπει ώστε να αμβλυνθούν οι συνέπειες της κρίσης που μαστίζει τον τόπο και τις επιχειρήσεις μας.

Συνάδελφοι, η δύναμη μας είστε εσείς και οι παρουσία σας είναι απαραίτητη.

Σας περιμένουμε όλους.

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος                                                                 Ο Γενικός Γραμματέας

Τοπολιανάκης Γιώργος                                            Παναγιώτης  Μπαρμπόπουλος