ΕΛΛΑΔΑ

Eλένη Τοπαλούδη: Τα τελευταία λόγια τη νύχτα της δολοφονίας

Την ύστατη προσπάθεια της Ελένης Τοπαλούδη να ξεφύγει από τους δολοφόνους της, τη νύχτα του τρόμου στο σπίτι στους Πεύκους της Ρόδου, αποκαλύπτει ο πατέρας της αδικοχαμένης φοιτήτριας, σύμφωνα με τις απολογίες των δραστών.

«Τους έλεγε: «αφήστε με, ο μπαμπάς μου θα σας βρει. Θα σας πάω στην αστυνομία». Τότε αυτοί αφηνίασαν. Από εκεί και πέρα τα δύο γομάρια τα έβαλαν με την Ελενίτσα μας, που προσπάθησε να αντισταθεί» λέει ο Γιάννης Τοπαλούδης που βιώνει καθημερινά τον πόνο για τον άδικο χαμό της αγαπημένης του κόρης.

Για την οικογένεια Τοπαλούδη, η καταδίκη των δραστών με τη μεγαλύτερη των ποινών αποτελεί πλέον αυτοσκοπό. «Αν σκεφτεί κάποιος τη θέση της Ελενίτσας, τι τράβηξε εκείνο το βράδυ στα χέρια των δολοφόνων της, τι μαρτύριο πέρασε, την προσπάθειά της να αντισταθεί μέχρι να τη ρίξουν στη θάλασσα, θα τρελαθεί. Δεν το χωράει ανθρώπου νους» λέει στην εφημερίδα RealNews.

Την ίδια στιγμή σοκάρει η ανάλυση των στοιχείων από τους υπολογιστές και τα κινητά τηλέφωνα των δύο κατηγορουμένων για τον βιασμό και τη δολοφονία της 21χρονης.

Ο υπολογιστές του Ροδίτη έδειξε ότι ελάχιστες ώρες μετά το έγκλημα, αναζητούσε επίμονα στο facebook μια κοπέλα με τα αρχικά Α.Χ. Της έστελνε μηνύματα και της έκανε επανειλημμένες κλήσεις. Η κοπέλα του απάντησε τρεις μέρες μετά. Το βράδυ της δολοφονίας αναζητούσε στο διαδίκτυο ερωτικές ταινίες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ