ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Εκδήλωση του Συλλόγου Κισαμιτών Αττικής στην Νέα Κηφισιά

Ο  Σύλλογός Κισαμιτών Αττικής, με πολύ χαρά και πιστός στην παράδοση που ξεκίνησε με τον  Μακαριστό Κυρό  Ειρηναίο, διοργανώνει φέτος την Κυριακή 16 Ιουνίου, στο  χώρο του PARADISE CLUB – HEAVEN (CAMPING ΔΙΟΝΥΣΙΩΤΗΣ) στην Ν. ΚΗΦΙΣΙΑ (κόμβος Βαρυμπόμπης), την καθιερωμένη από πολλών ετών εκδήλωση – συνάθροιση των συμπατριωτών και των φίλων μας.

Η αλλαγή της τοποθεσίας για την υλοποίηση της εκδήλωσης, κρίθηκε ομόφωνα από το Δ.Σ. του Συλλόγου αναγκαία, λόγω των  πολλαπλών δυσκολιών που  εμφανίζονται απρόσμενα τα τελευταία χρόνια κατά τη διοργάνωση της εκδήλωσης στην καθιερωμένη σε όλα τα προηγούμενα χρόνια θέση ΜΟΛΑ της Πάρνηθας.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει, όπως κάθε χρόνο: Όρθρο, πρωινή Θεία Λειτουργία με αρτοκλασία, πανηγύρι και ακολουθεί μουσικο-χορευτικό κρητικό πρόγραμμα. Όποιος θέλει μπορεί να παραγγείλει και να φέρει άρτο ή άλλο πανηγύρι.

Στην εκδήλωση έχει προσκληθεί και ο Σεβασμιώτατος Κισάμου & Σελίνου κ. Αμφιλόχιος.

Ο Σύλλογός μας θα ετοιμάσει και φέτος το καθιερωμένο  πανηγύρι, αλλά και καθένας από εμάς πρέπει να έχει μαζί του το φαγητό του και το ποτό του.

Ο χώρος διαθέτει κλειστό χώρο με τραπεζοκαθίσματα και ανοικτό χώρο, στον οποίο ο Σύλλογος θα τοποθετήσει τραπεζοκαθίσματα και ομπρέλες.

Ο νέος χώρος απέχει μόλις 18 χλμ. από την Αθήνα και έχει εύκολη πρόσβαση. Καθένας μπορεί να έρθει με το ΙΧ αυτοκίνητό του ή με την γραμμή  560 -αστικό λεωφορείο- με αφετηρία τον Σταθμό του Ηλεκτρικού στην Κηφισιά (αποβίβαση στη Στάση «Γέφυρα» -διάρκεια διαδρομής 15’ περίπου από την αφετηρία).

Όσοι  θέλουν να συμμετέχουν θα πρέπει να το δηλώσουν μέχρι και 12 Ιουνίου 2024 στον Πρόεδρο κο Δημήτρη Λεμπέση στο τηλ. 6974 451462, καθώς φέτος πρέπει, για την καλύτερη οργάνωση του χώρου της εκδήλωσης, να τηρηθεί ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ.

Η εκδήλωση είναι αφορμή να συναντηθούμε με τους συντοπίτες μας, να συνδεθούμε με τις ρίζες μας, να τιμήσουμε από κοινού τα έθιμα του τόπου μας και να παραμείνουμε σταθεροί στις παραδόσεις μας.

Σας προσκαλούμε και φέτος και περιμένουμε να ανταποκριθείτε στο κάλεσμά μας, γιατί είστε η ψυχή της εκδήλωσης. Ελάτε με τις οικογένειές σας, τους φίλους και τους γνωστούς σας. Είναι το πανηγύρι μας, είναι το πανηγύρι όλων μας.

Το Δ.Σ.ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ