ΕΛΛΑΔΑ

«Εγώ σας τα έχω φτιάξει όλα εδώ»… Το φραστικό επεισόδιο του Π. Καμμένου στη Μήλο

Φτάνοντας με τη θαλαμηγό του στο λιμάνι, ο κ.Καμμένος θέλησε να «δέσει» το σκάφος σε συγκεκριμένο σημείο που δεν επιτρεπόταν σύμφωνα με τους υπευθύνους του Λιμενικού Ταμείου Μήλου, με τον πρώην υπουργό Άμυνας να επιμένει…

«Απλώς ήθελε ο κ.Καμμένος, να δέσει σε όποιο μέρος ήθελε εκείνος, αλλά αυτό δεν ήταν δυνατόν να γίνει. Οι θέσεις των σκαφών είναι ανάλογες με το μέγεθος τους και περιμέναμε ένα μεγαλύτερο σκάφος για το συγκεκριμένο σημείο. Φαίνεται ότι δεν του άρεσε η θέση του κ.Καμμένου η θέση που του υποδείχτηκε» δήλωσε στο GrTimes.gr ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Μήλου Νίκος Ξενάκης.

Ο ίδιος διέψευσε άλλα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για διαμαρτυρία του κ.Καμμένου όσον αφορά στο κόστος των τελών ελλιμενισμού, ωστόσο τόνισε πως το ύφος του πρώην υπουργού, δεν ήταν σωστό.

Σύμφωνα με τον κ.Ξενάκη, ο κ.Καμμένος ζήτησε ειδική μεταχείριση λέγοντας «εγώ σας τα έχω φτιάξει όλα εδώ», για να πάρει την απάντηση ότι στο λιμάνι υπάρχει τάξη που πρέπει να τηρείται.

«Εκείνη τη στιγμή ήταν κάποιες θέσεις για επαγγελματικά ημερόπλοια, στις οποίες δεν μπορούσε να πάει, ενώ ήθελε, καθώς αυτό προβλέπει και η κανονιστική του λιμενικού ταμείου. Και αυτός μπορεί να υπονόησε ότι το λιμάνι ήταν τσιφλίκι του» επισήμανε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Μήλου, μιλώντας στο GrTimes.

Πηγή: grtimes.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ