Δήμος Κισάμου ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ

Έφυγε από τη ζωή ο Kισαμίτης υποστράτηγος της ΕΛΑΣ Γιάννης Θεοδωρογλάκης

Έφυγε από τη ζωή ο  Υποστράτηγος εν αποστρατεία της Ελληνικής Αστυνομίας Γιάννης Θεοδωρογλάκης που κατάγονταν από τα Χαιρεθιανά Κισάμου.

Μετά την αποστρατεία του, έγινε επίτιμος Πρόξενος της Δημοκρατίας της Μολδαβίας, με τον ίδιο να εργάζεται πάνω στη σύσφιγξη των σχέσεων των δυο χωρών.

Τον τελευταίο καιρό έδινε μάχη τον τελευταίο καιρό με πρόβλημα υγείας, στην οποία δυστυχώς δεν κατάφερε να βγει νικητής.

Η απώλειά του βύθισε στο πένθος όχι μόνο την οικογένεια και τους φίλους του αλλά και την “οικογένειά” του στην τοπική Ελληνική Αστυνομία.

Συλλυπητήρια

“Με θλίψη πληροφορηθήκαμε την απώλεια του Γιάννη Θεοδωρογλάκη, υποστράτηγου εν αποστρατεία της Ελληνικής Αστυνομίας, επίτιμου Πρόξενου της Δημοκρατίας της Μολδαβίας και τέκνου της Κισάμου.
Ο εκλιπών εργάστηκε με ήθος και ευσυνειδησία και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός όχι μόνο ανάμεσα στους συναδέλφους του αλλά και όλους όσοι τον έζησαν από κοντά.
Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Ο Δήμαρχος Κισάμου

Γεώργιος Μυλωνάκης”

*Σε συλλυπητήριο μήνυμά του ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, αναφορικά με την απώλεια του ΓιάννηΘεοδωρογλάκη, υποστράτηγουεν αποστρατεία της Ελληνικής Αστυνομίας και επίτιμος Πρόξενος της Δημοκρατίας της Μολδαβίας στα Χανιά, επισημαίνει:

«Με μεγάλη θλίψη πληροφορήθηκα τον χαμό τουπροσφιλούς συνδημότη μας, ΓιάννηΘεοδωρογλάκη.

Ο ΓιάννηςΘεοδωρογλάκης, ήταν ένας άνθρωπος δοτικός, που όλα αυτά τα χρόνια τόσο από την θέση ευθύνης που κατείχε στην Ελληνική Αστυνομία όσο και στον ρόλο του ως επίτιμος Πρόξενος της Δημοκρατίας της Μολδαβίας στα Χανιά, υπηρέτησε με ήθος και αξιοπρέπεια.

Εκ μέρους του Δήμου Χανίων και του Δημοτικού μας Συμβουλίου, εκφράζω στους οικείους του, τα ειλικρινή και θερμά μου συλλυπητήρια».ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ