Γεύση - Ψυχαγωγία Δήμος Κισάμου

Δύο Βραβεία ποιότητας στο «Κισσαμίτικο» Μέλι

Το ανώτατο, Πλατινένιο  βραβείο Ποιότητας κατέκτησε το «Κισσαμίτικο» Θυμαρίσιο Μέλι του παραγωγού, κ.  Γιώργου Κουφάκη, στα Διεθνή Βραβεία Μελιού Λονδίνου 2020 (London International Honey Awards), που πραγματοποιήθηκε στις 22 – 23 Ιουνίου 2020. Στο  διαγωνισμό μελιού στο Λονδίνο, το  «Κισσαμίτικο» Θυμαρίσιο Μέλι  κατάφερε να ξεχωρίσει για την υψηλή ποιότητα και μοναδική γεύση του.

Στόχος των συγκεκριμένων βραβείων είναι η ανάδειξη της διατροφικής αξίας του μελιού και της ποιότητας των επώνυμων και ανώνυμων  προϊόντων που υπάρχουν. Στον διαγωνισμό συμμετείχαν μέλια από όλες τις  χώρες του κόσμου.

Επίσης, κατέκτησε ακόμα ένα δεύτερο Χάλκινο Ολυμπιακό βραβείο ανώτατης γεύσης  στα Taste Olymp Award, που πραγματοποιήθηκαν την  ίδια χρονική περίοδο στην Αθήνα.

Ο κ. Γιώργος Κουφάκης δραστηριοποιείτε με την παραγωγή Μελιού από το 2007, με πολύ ζήλο και μεράκι γι` αυτό που κάνει. Επίσης  έχει συμμετάσχει σε αρκετές εκθέσεις τροφίμων για τη προώθηση και αναγνώριση του προϊόντος του.

Ο κ. Γιώργος Κουφάκης ανέφερε: «Η  βράβευση και η διεθνείς διάκριση που παίρνει το «Κισσαμίτικο» Θυμαρίσιο Μέλι, όχι μόνο με κάνει  υπερήφανο, αλλά και μου δίνει  δύναμη να συνεχίσω την προσπάθεια μου, να το διατηρήσω στην κορυφή, προσφέροντας ένα ελληνικό, Κρητικό, Κισσαμίτικο  μέλι υψηλών προδιαγραφών στο κόσμο».