Νομός Χανίων

Δολοφονία βιολόγου: Δυο γυναίκες θυμήθηκαν το λευκό αυτοκίνητο

Οπως αναφέρει το Flashnews.gr, δύο γυναίκες κατήγγειλαν περιστατικά που έγιναν στην ίδια περιοχή, το Μάλεμε στα Χανιά, με την περιγραφή να ταιριάζει απόλυτα με αυτή του 27χρονου φερόμενου δράστη.

Μια Λιθουανή και μια ακόμη αλλοδαπή κοπέλα, έχουν κάνει αναφορά για έναν άνδρα με λευκό αυτοκίνητο (ίδιο με αυτό του 27χρονου που ομολόγησε τον βιασμό και την δολοφονία της 60χρονης Αμερικανίδας), ο οποίος προσπάθησε να τις κακοποιήσει, με τον ίδιο μάλιστα τρόπο.

Ιδιο αυτοκίνητο, ίδια απόπειρα
Η Λιθουανή κατήγγειλε περιστατικό το 2018. Η κοπέλα σπούδαζε Κοινωνιολογία στο Βερολίνο και ήταν για διακοπές στη περιοχή. Παράλληλα, εργαζόταν σε τουριστική επιχείρηση στο Γεράνι το καλοκαίρι και είχε βγει για τζόκινγκ. Ενώ πήγε για τρέξιμο, σε έναν αγροτικό δρόμο ανάμεσα σε ελιές, είδε ένα αυτοκίνητο να την πλησιάζει και όπως κατήγγειλε, ο οδηγός πήγε να την χτυπήσει! Όπως ακριβώς έκανε ο δράστης δηλαδή με την Ιτον.

Όπως κατήγγειλε η κοπέλα, ο δρόμος ήταν στενός και κατάφερε να τον αποφύγει, χτυπώντας μόνο ελαφριά στα πόδια. Η ίδια ανέφερε πως άρχισε να φωνάζει και ο οδηγός έφυγε από το σημείο, αλλά η ίδια φοβήθηκε να πάει να το καταγγείλει στην αστυνομία, από την στιγμή που δεν είδε και τον οδηγό. Το μόνο που θυμόταν, ήταν το λευκό αυτοκίνητο.

Το δεύτερο περιστατικό έχει να κάνει με επίθεση που δέχτηκε πριν δύο μήνες, κοπέλα στη περιοχή του Κισσάμου, η οποία κατήγγειλε ότι οδηγός ενός λευκού αυτοκινήτου, πήγε να την χτυπήσει, αλλά αυτή γλίτωσε. Ο 27χρονος σόκαρε τους αστυνομικούς με την ομολογία του, λέγοντας πως ήθελε να βιάσει την 60χρονη γυναίκα και στο τέλος την σκότωσε. Η προανάκριση της αστυνομίας συνεχίζεται για την υπόθεση ωστόσο.

Πηγή: flashnews.grΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ