Δήμος Πλατανιά

Δήμος Πλατανιά: Συνεχίζονται οι Πολιτιστικές Δράσεις

Με μεγάλη επιτυχία  πραγματοποιούνται οι εκδηλώσεις στο πλαίσιο των δράσεων που διοργανώνει ο Δήμος Πλατανιά   για το Πολιτιστικό  Καλοκαίρι 2019, καθώς  και στο  9ο Φεστιβάλ “Γη – Πολιτισμός -Τουρισμός”.

Τις προηγούμενες ημέρες στα πλαίσια των παραπάνω δράσεων έγιναν προβολές ταινιών σε πλατείες χωριών του Δήμου, μουσικές βραδιές, δόθηκαν θεατρικές παραστάσεις, καθώς και θέατρο σκιών ( Παράσταση Καραγκιόζη).

Συνεχίζονται και  οι κινηματογραφικές προβολές που διοργανώνει ο Δήμος Πλατανιά σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων σε χωριά του Δήμου με τον γενικό τίτλο: “ΣΙΝΕΜΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ”, στα παρακάτω χωριά:

*Το Σάββατο 17 Αυγούστου και ώρα 9 μ.μ., στο Σέμπρωνα, προβολή της ταινίας “Ο Ψύλλος”.

*Την Κυριακή 18 Αυγούστου και ώρα 9 μ.μ., στη Γλώσσα,  προβολή της ταινίας “Liyana”.

*Την Δευτέρα 19 Αυγούστου και ώρα 9 μ.μ., στο Μάλεμε, προβολή της ταινίας “Μπλάνκα”.

Επίσης, συνεχίζονται  οι πολιτιστικές εκδηλώσεις  που διοργανώνει ο Δήμος Πλατανιά , στα πλαίσια των δράσεων του για το Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2019, πιο συγκεκριμένα, τις επόμενες ημέρες ακολουθούν οι παρακάτω εκδηλώσεις:

*Την Τρίτη 20 Αυγούστου, ο Δήμος Πλατανιά σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ταυρωνίτη, διοργανώνουν μια Μουσική Βραδιά, στην παραλία της Τ.Κ. Ταυρωνίτη

*Την Τετάρτη 21 Αυγούστου, ο Δήμος Πλατανιά σε συνεργασία με το Σύλλογο Γυναικών Κολυμπαρίου, διοργανώνουν ένα Μουσικό Ταξίδι στον Ελληνικό Κινηματογράφο με τους “συν-ΩΔΗ-πόρος”, στο χώρο του Δημοτικού Ξενώνα ΔΙΚΤΥΝΑ στην Τ.Κ. Κολυμπαρίου.

Για όλες τις παραπάνω δράσεις η είσοδος ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ