Δήμος Πλατανιά

Δήμος Πλατανιά: Μουσική εκδήλωση για την Μικρασιατική Καταστροφή

Η Ενορία Αλικιανού με την Xορωδία της, «Άγιος Γεώργιος ο Διβόλης», διοργανώνει μουσική εκδήλωση με την Αδελφότητα Μικρασιατών Ν. Χανίων «ο Άγιος Πολύκαρπος» και την Χορωδία της.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 25 Αυγούστου  και ώρα 8 το βράδυ στον αύλειο χώρο του Τίμιου Σταυρού, στον Αλικιανό της Δημοτικής Ενότητας Μουσούρων. του  Δήμου Πλατανιά.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης οι χορωδίες  θα ερμηνεύσουν Μικρασιατικά τραγούδια, σε μουσική εκτέλεση από την ορχήστρα «Σμυρνεϊκό Μινόρε», σε μια συναυλία αφιερωμένη στα 100 χρόνια από την Μικρασιατική Καταστροφή.

Η εκδήλωση είναι ένα αφιέρωμα στην Ιστορική Μνήμη, με σκοπό να τιμηθούν οι Έλληνες της Μικράς Ασίας και οι Αλησμόνητες πατρίδες. Η εκδήλωση  υποστηρίζεται από την Περιφέρεια Κρήτης – Π.Ε. Χανίων, την Αδελφότητα Μικρασιατών Νομού Χανίων ο Άγιος Πολύκαρπος και τελεί υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου και του Δήμου Πλατανιά.

 

Χορηγοί

Κωνσταντίνος Λαγουβάρδος ,

Βοτανικό  Πάρκο – Botanical Park & Gardens Of Crete.

Με την στήριξη του ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνου

 

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Παρακαλούμε να είστε εκεί 15 λεπτά πριν την αναφερόμενη ώρα έναρξης.

 

Λόγω της πανδημίας του κορωνοϊου COVID 19, στην εκδήλωση αυτή, καθώς και σε όποια άλλη διοργανώνει ή συνδιοργανώνει ο Δήμος Πλατανιά, θα τηρούνται οι ενδεδειγμένες αποστάσεις και τα πρωτόκολλα ασφαλείας, κάθ όλη την διάρκεια της εκδήλωσης.ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ