Δήμος Πλατανιά

Δήμος Πλατανιά: ’Ανάρτηση ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΣΗΜΑΙΑΣ σε παραλία στο Γεράνι

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 28 Ιουνίου, η τελετή ανάρτησης  Γαλάζιας Σημαίας σε παραλία έμπροσθεν Ξενοδοχειακής Μονάδας στο Γεράνι, από το Δήμο Πλατανιά σε συνεργασία με τη Διεύθυνση του Ξενοδοχείου .

Το προηγούμενο διάστημα είχε πραγματοποιηθεί ανάλογη τελετή ανάρτησης Γαλάζιας Σημαίας σε παραλία έμπροσθεν Ξενοδοχειακής Μονάδας στον Πλατανιά.

Στην τελετή  παρευρέθησαν  ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Μαλανδράκης Ιωάννης, ο Γενικός Δ/ντής της ΔΕΥΑΒΑ κ. Κονταράκης Κώστας, η Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΒΑ κ. Αναγνωστάκη Φρίντα και στελέχη της επιχείρισης, καθώς και η Ιδιοκτησία και η Δ/νση της παρακείμενης Ξενοδοχειακής Μονάδας.

Ο Δήμαρχος κ. Μαλανδράκης αναφέρθηκε στη σημαντικότητα της απόκτησης κάθε Γαλάζιας Σημαίας, καθώς σηματοδοτεί πεντακάθαρες θάλασσες και ακτές, που επιβραβεύονται τόσο για την ποιότητα των νερών όσο και για τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Η Γαλάζια Σημαία, σύμβολο ποιότητας σε πάνω από 50 χώρες σήμερα, που διαρκώς αυξάνονται, απονέμεται με αυστηρά κριτήρια σε οργανωμένες ακτές που διαχειρίζονται παράκτιοι Δήμοι .
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ