Γεύση - Ψυχαγωγία

Δέσποινα Βανδή: Απαντά δημόσια αν θα την στεφανώσει ο Μανώλης Κονταρός

Ο Mανώλης Κονταρός ρωτά δημόσια στο αποψινό Chart Show την Δέσποινα Βανδή αν θα την στεφανώσει με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Άρωμα Ελλάδας αυτό το Σάββατο στο Chart Show αφού η εκπομπή είναι αφιερωμένη στη μουσική μας παράδοση. «Μεγαλώνοντας, ό,τι έχει να κάνει με την παράδοσή μας με αφορά περισσότερο από παλιότερα, πόσο μάλλον η παραδοσιακή μας μουσική» λέει η Δέσποινα Βανδή στο ΟΚ!.

Ποιο είδος όμως είναι το δικό της αγαπημένο; «Αγαπώ όλα τα είδη, από όλα τα μέρη της Ελλάδας, ωστόσο η ποντιακή λύρα με συγκινεί περισσότερο λόγω DNA και της ιστορίας μας. Αλλά αγαπώ ιδιαίτερα και την κρητική μουσική!». Εξάλλου ένας από τους καλεσμένους αυτής της εκπομπής είναι και ο καλός της φίλος Μανώλης Κονταρός, που όλοι λένε ότι μια μέρα θα την παντρέψει με τον Βασίλη Μπισμπίκη.
Χαρακτηριστική είναι, μάλιστα, η στιχομυθία ανάμεσα στην παρουσιάστρια του Alpha και τον Κρητικό λυράρη που έγινε στο πλατό την ώρα του γυρίσματος: «Δεν θες να πας πίσω στην Κρήτη;» τον ρωτάει η Ελληνίδα σταρ. «Πού να πάω, εδώ θα κάτσω. Καταρχάς, είμαι λίγο στριμωγμένος, με έχει στριμώξει ο κόσμος. Και αν σε ρωτήσω πάλι όταν θα ‘μαστε οι δυο μας, πάλι μπορεί να μου ξεφύγεις, θα σε ρωτήσω στον αέρα: Όλος ο κόσμος με ρωτάει αν θα σε στεφανώσω! Για πες μου, σε παρακαλώ, τι απάντηση να δώσω».

Τι απαντά η Δέσποινα Βανδή

Η Δέσποινα Βανδή ξεκαρδίζεται με την αυτοσχέδια μαντινάδα του και του λέει με ελαφριά αμηχανία: «Θα το σκεφτώ… μέχρι το τέλος του Chart Show θα σου έχω δώσει απάντηση!». «Έχουμε βρει και τον γαμπρό και τον κουμπάρο, όλα εντάξει!» συνεχίζει εκείνος, με τη Δέσποινα να κοκκινίζει και να δίνει πάσα για το επόμενο βίντεο.
Όσο για την εμπειρία της μέχρι σήμερα στο Chart Show, που κερδίζει όλο και περισσότερο το ενδιαφέρον του κοινού τα βράδια του Σαββάτου και γίνεται κυρίαρχο trend στο Twitter, η Δέσποινα δεν κρύβει τον ενθουσιασμό της: «Είναι υπέροχες οι ιστορίες που ακούμε από τους ίδιους τους δημιουργούς και από τους ανθρώπους που σχετίζονται με αυτά» τονίζει στο ΟΚ!, ενώ συμπληρώνει: «Υπάρχει χαρά, νοσταλγία και συναίσθημα».
#pgnewsΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ