Νομός Χανίων

Δ. Φραγκάκης: Αποφασιστικό βήμα για την υλοποίηση του νέου Δικαστικού Μεγάρου Χανίων

Η σημερινή έγκριση από τη Διυπουργική Επιτροπή ΣΔΙΤ 12 δικαστικών μεγάρων σε όλη τη χώρα, μεταξύ των οποίων και του νέου Δικαστικού Μεγάρου Χανίων, είναι ένα πολύ σημαντικό πρώτο βήμα για να ξεκινήσει ένα από τα μεγαλύτερα έργα στα Χανιά.

Η δημιουργία ενός σύγχρονου, νέου κτηρίου για το Δικαστικό Μέγαρο Χανίων αποτελούσε χρόνια ανάγκη για τον νομό. Με την εισήγηση του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών και την σχετική απόφαση της Διυπουργικής Επιτροπής, μπαίνει πλέον στις ράγες υλοποίησης ένα μεγάλο και χρήσιμο έργο υποδομής για τους πολίτες και γι’ αυτό αξίζουν συγχαρητήρια στον Υπουργό Υποδομών κ. Κώστα Καραμανλή και τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου κ. Γιώργο Καραγιάννη.

Γνωρίζω από πρώτο χέρι τις απαιτήσεις προετοιμασίας και υλοποίησης ενός έργου ΣΔΙΤ, καθώς ήμουν από τους πρωτεργάτες της έγκρισης και εξέλιξης του μεγάλου έργου των οχτώ νέων σχολικών μονάδων στον Δήμο Χανίων. Το ΣΔΙΤ του Δικαστικού Μεγάρου θα χρειαστεί κι αυτό πολλή δουλειά και χρόνο, αλλά κυρίως συνεννόηση και συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων, προκειμένου να προχωρήσει και να υλοποιηθεί. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να χάσουμε αυτή την ευκαιρία.ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ