Γεύση - Ψυχαγωγία

Club Αθήνα 2019-2020 : Προτάσεις διασκέδασης

Το απόλυτο hotspot της χειμερινής σεζόν είναι το Box Athens και αποτελεί το νούμερο ένα λόγο να επισκεφτεί κανείς το Γκάζι, όπου βρίσκεται το μαγαζί. Το Box Athens club είναι εκείνο το μαγαζί που άλλαξε μια για πάντα τον όρο της διασκέδασης και της νυχτερινής ψυχαγωγίας, καθώς πάντρεψε με τον πιο άρτιο τρόπο το vivid στοιχείο του live perfomance με το απόλυτο κέφι του club, δημιουργώντας την νούμερο ένα τάση της νυχτερινής Αθήνας, live clubbing. Και αυτή την φετινή χειμερινή σεζόν θα έχει για ακόμα μια χρονιά την σφραγίδα του εξαιρετικού BOX Athens, με τις Μέλισσες να συμπράττουν μουσικά με την Τάμτα, χαράζοντας με χρυσά γράμματα τον μονόδρομο της χειμερινής ψυχαγωγίας της πόλης όπου θα δείχνει αποκλειστικά το BOX.

Από την λίστα των κλαμπ της Αθήνας δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει το Akanthus stage Σχοινάς. Το Akanthus Stage επιστρέφει με τον ο Διονύσης Σχοινάς για 2η σεζόν στον ιστορικό χώρο του VOX Live στο Γκάζι στην Ιερά Οδό όπου θα είναι και πάλι ο απόλυτος πρωταγωνιστής! Ο αγαπημένος καλλιτέχνης μετά την εξαιρετική πρώτη σεζόν στο ανακαινισμένο νυχτερινό κέντρο, είναι έτοιμος και πάλι να μας διασκεδάζει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες σε ρυθμούς ποπ-ροκ! Ο γνωστός τραγουδιστής τα τελευταία χρόνια αποτελεί σταθερή αξία στη νυχτερινή διασκέδαση, όπου μετά από μερικά χρόνια απουσίας, ξεκινώντας μια “δεύτερη καριέρα” στο 4711 στο Κολωνάκι και στη Μύκονο κατάφερε να αγαπηθεί και πάλι από το κοινό της Αθήνας κάνοντας το μαγαζί να γεμίζει ασφυκτικά κάθε βράδυ και ο κόσμος να διασκεδάζει κάθε βράδυ στους ρυθμούς του!

Το καινούργιο κλαμπ EnVogue Club, κερδίζει τις εντυπώσεις και όλα τα βλέμματα από την πρώτη κιόλας επίσκεψη, καθώς είναι ένα μαγαζί που ήρθε στο πολυσυλλεκτικό Γκάζι για να θέσει τα δικά του δεδομένα και να αφήσει το προσωπικό του στίγμα, κάτι που έγινε πολύ γρήγορα αφού όλη πόλη συρρέει να το επισκεφτεί και το έχει χρίσει ήδη ως ένα από τα μεγαλύτερα hotspots της πρωτεύουσας. Το EnVogue Nightclub, είναι ένας ζεστός, ατμοσφαιρικός χώρος, στον οποίο επικρατεί η απόλυτη κοσμοσυρροή, στο πολύ αγαπητό και λαοφιλές Γκάζι.

Το μαγαζί που έρχεται να προστεθεί δυνατά στον χάρτη με τα καλύτερα νυχτερινά κέντρα της πόλης, και να κρατήσει το ενδιαφέρον του αθηναικού κοινού αμείωτο όπως άλλωστε και ο ‘προκάτοχος’ του είναι το νεοσύστατο Lohan club athens όπου θα στηθεί σε άρτιες προδιαγραφές των top χώρων του εξωτερικού και θα βρίσκεται στην θέση του θρυλικού Spell club. Θα εδρεύει φυσικά σε ένα από τα πιο αγαπητά και λαοφιλή μέρη της Αθήνας για τις χειμερινές σεζόν, εκεί που χτυπάει πάντα καλύτερα ο παλμός της διασκέδασης, στο Γκάζι και πιο συγκεκριμένα στην Ιερά Οδό, ένα μέρος που πέρα από το Spell έχει φιλοξενήσει και ένα από τα πιο ιστορικά μαγαζιά που πέρασαν ποτέ από την πρωτεύουσα, Dream City

Το πιο hot private club του Λονδίνου που έκλεβε έως τώρα τις εντυπώσεις στην Μύκονο, φιλοξενώντας διασημότητες κατάφερε να γίνει talk of the town. Κατάφερε να αποκτήσει το δικό του “αδερφάκι” στην Αθήνα και μάλιστα σε τοποθεσία που μπορείς να αποκτήσεις εύκολη πρόσβαση, καθώς βρίσκεται στην πολυσύχναστη Πανεπιστήμιου. Πρόκειται αναμφίβολα για το καλύτερο RnB της νυχτερινής Αθήνας, αφού η πολύ έμπειρη ομάδα πίσω από τα πάρτι του ToyRoom, γνωρίζουν καλά πως να φτάνει το κέφι και η διασκέδαση στο κόκκινο. Το Toy Room club λοιπόν είναι ομολογουμένως ένα μαγαζί ικανό να πηγαίνει τις έννοιες της αισθητικής και της άνευ όρων διασκέδασης ένα βήμα πιο πέρα, δίνοντας το δικό του μοναδικό στίγμα στον χάρτη της νυχτερινής ΑθήναςΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ